Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: Rapallo Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12037
Rapallo Monfortese
CuintadelBuitre Tactiek 325
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Wiyono geeft een hoge lob. Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmmeots onderschept slim de pass. Nõmmeots haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Klungelig pakt Rizov de bal. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots geeft een hoge lob. Nagl rent richting de bal. Nagl schiet op doel. Pracki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Apostu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiyono met een snelle inworp. Nagl is nu in balbezit. Nagl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Danesvalle verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Danesvalle kopt de bal weg. Wiyono is nu in balbezit. Wiyono met een sublieme pass. Daar is Nõmmeots, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nõmmeots haalt uit met een fantastische trap. Pracki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Rżany met een snelle inworp. Rizov rent richting de bal. Nõmmeots onderschept slim de pass. Nõmmeots geeft de bal voor. Dameno maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Danesvalle heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Wiyono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pardelas geeft de bal voor. Dameno bereikt de bal nog maar net als eerste. Dameno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Apostu passt de bal met de wreef. Marabelli rent richting de bal. Marabelli speelt de bal door. Klungelig pakt Pletosu de bal. Pletosu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Vloeberghs rent richting de bal. Vloeberghs geeft een hoge lob. Trapolino kan de bal niet met de borst controleren. Pletosu onderschept slim de pass. Pletosu draait met de bal, schiet en ... Schollen bokst de bal weg.

21e minuut.
Dożężka geeft de bal voor. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots met een sublieme pass. Dameno rent richting de bal. Dameno schiet op doel. Pracki bokst de bal weg.

25e minuut.
Inworp. Ağabəyli komt het veld opgelopen. Negreanu komt het veld opgelopen. Krępacz komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Tălpaciu probeert de bal aan de voet te houden. Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tălpaciu. Nõmmeots is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dameno komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 42%, Monfortese 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapallo - Monfortese 0:0

47e minuut.
Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu met een sublieme pass. Wiyono met een sublieme pass. Dameno rent richting de bal. Dameno schiet op doel. Pracki bokst de bal weg.

53e minuut.
Tălpaciu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rżany zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmmeots passt de bal zonder na te denken. Dameno bereikt de bal nog maar net als eerste. Dameno draait met de bal, schiet en ... Pracki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Monfortese 1:0

57e minuut.
Pracki met een sublieme pass. Klungelig pakt Wiyono de bal. Wiyono passt de bal zonder na te denken. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu geeft de bal voor. Pracki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Negreanu rent richting de bal. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Dameno rent richting de bal. Dameno schiet op doel. Pracki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Monfortese 2:0

67e minuut.
Rżany probeert naar een medespeler te passen. Nõmmeots heeft problemen om de bal te vangen. Rizov begaat een overtreding. Nõmmeots is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rżany zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Vloeberghs probeert de bal met de borst te controleren. Dożężka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dożężka passt de bal in één keer door. Nõmmeots rent richting de bal. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ... Pracki bokst de bal weg.

75e minuut.
Wiyono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apostu rent richting de bal. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dameno is nu in balbezit. Dameno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dameno rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tălpaciu. Dameno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dameno neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Monfortese 3:0

84e minuut.
Apostu rent richting de bal. Rżany verovert de bal door een tackle van achteren. Rżany met een sublieme pass. Dameno bereikt de bal nog maar net als eerste. Dameno draait met de bal, schiet en ... Pracki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Negreanu rent richting de bal. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Tălpaciu rent richting de bal. Dameno verovert de bal door een tackle van achteren. Dameno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 29%, Monfortese 71%.
Rapallo - Monfortese 3:0