Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: F. C. S. Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 26002
F. C. S. Filusa
304 Tactiek prova peri
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
43.9 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten incredible
solid Passen very good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Kotronakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotronakis passt de bal zonder na te denken. Zadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka schiet op doel. Ştefănescu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Pawliszyn passt de bal in één keer door. Kalaka is nu in balbezit. Zadek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zadek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zadek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. Vujković kopt de bal weg. Kalaka is nu in balbezit. Kalaka draait met de bal, schiet en ... Ştefănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vujković rent richting de bal. Vujković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 0:1

6e minuut.
Pawliszyn onderschept slim de pass. Pawliszyn passt de bal met de wreef. Kalaka heeft problemen om de bal te vangen. Kalaka draait met de bal, schiet en ... Ştefănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 0:2

8e minuut.
Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotronakis probeert naar een medespeler te passen. Vujković speelt de bal door. Kalaka rent richting de bal. Kalaka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kotronakis met een sublieme pass. Vujković rent richting de bal. Vujković passt de bal zonder na te denken. Kalaka rent richting de bal. Kalaka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Stemler rent richting de bal. Kotronakis onderschept slim de pass. Kotronakis probeert naar een medespeler te passen. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 0:3

21e minuut.
Bartoszewski geeft een hoge lob. Vujković kopt de bal weg. Kalaka is nu in balbezit. Kalaka schiet op doel. Ştefănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn passt de bal zonder na te denken. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković schiet op doel. Ştefănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu bokst de bal weg. Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 0:4

23e minuut.
Phương Long probeert naar een medespeler te passen. Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Daar is Bartoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long verovert de bal door een tackle van achteren. Phương Long haalt uit met een fantastische trap. Zunge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 1:4

37e minuut.
Kalaka is nu in balbezit. Kalaka passt de bal met de wreef. Vujković rent richting de bal. Vujković schiet op doel. Bilnica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ştefănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Vujković geeft een lange en hoge pass. Bilnica heeft problemen om de bal te vangen. Kalaka onderschept slim de pass. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 1:5

43e minuut.
Kotronakis met een snelle inworp. Pawliszyn rent richting de bal. Jakovinović verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 1:6

45e minuut.
Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Llano begaat een overtreding. Kalaka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vujković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lo Monaco heeft problemen om de bal te vangen. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. S. 67%, Filusa 33%.
F. C. S. - Filusa 1:7

49e minuut.
Bartoszewski onderschept slim de pass. Bartoszewski geeft een lange en hoge pass. Kalaka kopt de bal weg. Vujković rent richting de bal. Vujković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 1:8

57e minuut.
Chieppi verovert de bal door een tackle van achteren. Chieppi geeft de bal voor. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Pawliszyn met een sublieme pass. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün geeft een hoge lob. Vujković probeert de bal met de borst te controleren. Vujković schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Kotronakis rent richting de bal. Kotronakis geeft de bal voor. Vujković rent richting de bal. Vujković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 1:9

62e minuut.
Kotronakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotronakis passt de bal zonder na te denken. Vujković rent richting de bal. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn passt de bal zonder na te denken. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 1:10

68e minuut.
Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Llano verovert de bal door een tackle van achteren. Llano geeft een hoge lob. Bondía rent richting de bal. Bondía haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Daar is Pawliszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawliszyn passt de bal zonder na te denken. Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 1:11

75e minuut.
Lo Monaco met een sublieme pass. Bondía is nu in balbezit. Bondía geeft een hoge lob. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kotronakis geeft een hoge lob. Vujković kopt de bal weg. Kalaka rent richting de bal. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 1:12

81e minuut.
Bilnica geeft een hoge lob. Inworp. Pawliszyn met de inworp. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bondía passt de bal met de wreef. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito maakt een afschuwelijke overtreding. Mosquito is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Daar is Lo Monaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün geeft de bal voor. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Filusa 1:13

85e minuut.
Llano is nu in balbezit. Llano geeft een hoge lob. Tisci rent richting de bal. Phương Long verovert de bal door een tackle van achteren. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Zunge bokst de bal weg.

88e minuut.
Lenczyk kopt de bal weg. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisci is nu in balbezit. Bondía verovert de bal door een tackle van achteren. Bondía schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. S. 57%, Filusa 43%.
F. C. S. - Filusa 1:13