Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barletta1979 GiacomoFC
ASSURDO Tactiek 442
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
42 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 32.3
excellent Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Hrust met een sublieme pass. Gijón is nu in balbezit. Gijón passt de bal zonder na te denken. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zasada bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo probeert naar een medespeler te passen. Gijón rent richting de bal. Hrust is nu in balbezit. Hrust schiet op doel. Pesce bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zasada neemt de hoekschop. Gijón is nu in balbezit. Gijón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón passt de bal zonder na te denken. Hrust rent richting de bal. Hrust schiet op doel. Pesce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - GiacomoFC 1:0

10e minuut.
Queirolo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hrust de bal. Hrust speelt de bal door. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirolo rent richting de bal. Lagomarsino onderschept slim de pass. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Gijón speelt de bal door. Osvaldo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osvaldo passt de bal in één keer door. Daar is Hrust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - GiacomoFC 2:0

25e minuut.
Doeltrap. Pesce trapt de bal weg van het doel. Lagomarsino kopt de bal weg. Gijón rent richting de bal. Gijón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hrust is nu in balbezit. Hrust geeft een hoge lob. Alcaide heeft problemen om de bal te vangen. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - GiacomoFC 3:0

28e minuut.
Lagomarsino rent richting de bal. Lagomarsino met een sublieme pass. Gijón rent richting de bal. Gijón draait met de bal, schiet en ... Pesce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pesce met een harde bal richting middenveld. Lagomarsino kopt de bal weg. Hrust heeft problemen om de bal te vangen. Hrust draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Queirolo rent richting de bal. Lagomarsino is nu in balbezit. Lagomarsino passt de bal met de wreef. Gijón heeft problemen om de bal te vangen. Gijón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - GiacomoFC 4:0

41e minuut.
Lixandru geeft een lange en hoge pass. Genco is nu in balbezit. Hrust verovert de bal door een tackle van achteren. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón met een sublieme pass. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - GiacomoFC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 33%, GiacomoFC 67%.
Barletta1979 - GiacomoFC 5:0

50e minuut.
Pesce trapt de bal weg. Gijón rent richting de bal. Gijón met een sublieme pass. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap. Pesce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik passt de bal in één keer door. Hrust is nu in balbezit. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gijón rent richting de bal. Gijón speelt de bal door. Klungelig pakt Hrust de bal. Hrust draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vernik passt de bal in één keer door. Osvaldo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çuhadar. Çuhadar krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Lagomarsino probeert naar een medespeler te passen. Gijón rent richting de bal. Gijón passt de bal met de wreef. Hrust is nu in balbezit. Hrust draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lagomarsino rent richting de bal. Lagomarsino geeft een hoge lob. Hrust kopt de bal weg. Gijón is nu in balbezit. Gijón haalt uit met een fantastische trap. Pesce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - GiacomoFC 6:0

63e minuut.
Queirolo met een sublieme pass. Koenig rent richting de bal. Lixandru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koenig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koenig legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Osvaldo kopt de bal weg. Daar is Rarok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust is nu in balbezit. Hrust schiet op doel. Pesce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - GiacomoFC 7:0

65e minuut.
Rebughini rent richting de bal. Hrust onderschept slim de pass. Hrust passt de bal in één keer door. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - GiacomoFC 8:0

68e minuut.
Zasada speelt de bal door. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo passt de bal met de wreef. Lagomarsino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagomarsino schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Hrust schiet op doel. Rarok probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zasada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hrust springt en kopt de bal. Pesce bokst de bal weg.

74e minuut.
Vernik probeert naar een medespeler te passen. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Genco is nu in balbezit. Hrust verovert de bal door een tackle van achteren. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - GiacomoFC 9:0

78e minuut.
Osvaldo geeft de bal voor. Rarok onderschept slim de pass. Lixandru kopt de bal weg. Osvaldo heeft problemen om de bal te vangen. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Genco geeft de bal voor. Inworp. Vernik met de inworp. Gijón rent richting de bal. Gijón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hrust is nu in balbezit. Lagomarsino heeft problemen om de bal te vangen. Lagomarsino speelt de bal door. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Genco met een harde bal richting middenveld. Lagomarsino kopt de bal weg. Hrust heeft problemen om de bal te vangen. Gijón rent richting de bal. Gijón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Gijón probeert de bal aan de voet te houden. Vernik is nu in balbezit. Vernik passt de bal met de wreef. Hrust is nu in balbezit. Hrust schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Osvaldo passt de bal met de wreef. Daar is Zasada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osvaldo probeert naar een medespeler te passen. Hrust rent richting de bal. Hrust draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rarok rent richting de bal. Pesce is nu in balbezit. Hrust onderschept slim de pass. Hrust schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón passt de bal zonder na te denken. Genco bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust onderschept slim de pass. Hrust haalt uit met een fantastische trap. Pesce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hrust is nu in balbezit. Hrust haalt uit met een fantastische trap. Pesce bokst de bal weg. Gijón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hrust de bal. Hrust haalt uit met een fantastische trap. Pesce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - GiacomoFC 10:0

90e minuut.
Klungelig pakt Hrust de bal. Hrust geeft een lange en hoge pass. Daar is Rarok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 22%, GiacomoFC 78%.
Barletta1979 - GiacomoFC 10:0