Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbatax Audax Fortuna Juventus
nat 5 Tactiek AFJ11.4
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 63.7
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Trejos rent richting de bal. Doanh rent richting de bal. Doanh passt de bal zonder na te denken. Evcimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Evcimen geeft een lange en hoge pass. Buscè verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Orrason rent richting de bal. Renquin is nu in balbezit. Orrason rent richting de bal. Renquin rent richting de bal. Renquin draait met de bal, schiet en ... Buscè kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Joa met een snelle inworp. Moniuszko met een sublieme pass. Orrason geeft de bal voor. Renquin rent richting de bal. Renquin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Audax Fortuna Juventus 0:1

26e minuut.
Orrason passt de bal in één keer door. Trombini verovert de bal door een tackle van achteren. Joa rent richting de bal. Joa geeft een lange en hoge pass. Renquin maakt een snoekduik en kopt de bal. Buscè probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Moniuszko geeft de bal voor. Mak maakt een snoekduik en kopt de bal. Seppam bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppam schiet op doel. Praski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Lledó passt de bal in één keer door. Dobruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobruk met een sublieme pass. Mak is nu in balbezit. Mak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Evcimen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lugonjić de bal. Lugonjić passt de bal in één keer door. Frezzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Frezzolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dobruk passt de bal in één keer door. Frezzolini is nu in balbezit. Hlúdzik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hlúdzik krijgt een gele kaart. Frezzolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 55%, Audax Fortuna Juventus 45%.
Arbatax - Audax Fortuna Juventus 0:1

46e minuut.
Pumarejo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Frezzolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frezzolini passt de bal in één keer door. Bosch probeert de bal aan de voet te houden. Mak rent richting de bal. Mak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Moniuszko met een sublieme pass. Lugonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugonjić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mak de bal. Mak schiet op doel. Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Daar is Trombini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evcimen is nu in balbezit. Evcimen passt de bal met de wreef. Orrason is nu in balbezit. Orrason draait met de bal, schiet en ... Buscè probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Trouve probeert naar een medespeler te passen. Moniuszko met een sublieme pass. Lugonjić is nu in balbezit. Lugonjić geeft de bal voor. Mak krijgt zijn hoofd ertegen. Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Izquierdo passt de bal in één keer door. Joa rent richting de bal. Joa geeft een lange en hoge pass. Pumarejo springt en kopt de bal. Buscè maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Audax Fortuna Juventus 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 44%, Audax Fortuna Juventus 56%.
Arbatax - Audax Fortuna Juventus 0:2