Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.25
  • Stadion: Gli Speppers
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14485
Dinamo Swiffer Barletta1979
fratas Tactiek ASSURDO
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 46.2
solid Schieten very good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Lagomarsino is nu in balbezit. Gijón rent richting de bal. Gijón passt de bal in één keer door. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust draait met de bal, schiet en ... Jeanneau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Hrust controleert de bal met de borst. MacFall is nu in balbezit. Hrust verovert de bal door een tackle van achteren. Hrust schiet op doel. Jeanneau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Barletta1979 0:1

11e minuut.
Ziutek rent richting de bal. Zasada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek onderschept slim de pass. Ziutek geeft een hoge lob. Zanev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luzifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzifer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Swiffer - Barletta1979 1:1

16e minuut.
MacFall heeft problemen om de bal te vangen. MacFall passt de bal met de wreef. Zanev is nu in balbezit. Ziutek rent richting de bal. Ziutek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Borowy trapt de bal weg van het doel. Vernik kopt de bal weg. Gijón rent richting de bal. Gijón draait met de bal, schiet en ... Jeanneau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Barletta1979 1:2

23e minuut.
Gabbianelli geeft een lange en hoge pass. Pakul is nu in balbezit. Pakul geeft de bal voor. Zanev rent richting de bal. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Borowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Swiffer - Barletta1979 2:2

29e minuut.
Hrust verovert de bal door een tackle van achteren. Karik onderschept slim de pass. Lagomarsino verovert de bal door een tackle van achteren. Lagomarsino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Barletta1979 2:3

32e minuut.
Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Borowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanev rent richting de bal. Zanev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Swiffer - Barletta1979 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Swiffer 58%, Barletta1979 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Swiffer - Barletta1979 3:3

52e minuut.
Hoecke geeft de bal voor. Luzifer is nu in balbezit. Luzifer speelt de bal door. Zanev rent richting de bal. Zanev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
MacFall is nu in balbezit. Ziutek heeft problemen om de bal te vangen. Ziutek passt de bal met de wreef. Zanev rent richting de bal. Zanev schiet op doel. Borowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Lagomarsino passt de bal met de wreef. Ziutek rent richting de bal. Ziutek heeft problemen om de bal te vangen. Ziutek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Barletta1979 4:3

66e minuut.
Klungelig pakt Osvaldo de bal. Karik onderschept slim de pass. Karik geeft een lange en hoge pass. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Borowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Hrust is nu in balbezit. MacFall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrust is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lagomarsino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust haalt uit met een fantastische trap. Jeanneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Swiffer - Barletta1979 4:4

85e minuut.
Luzifer probeert naar een medespeler te passen. Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek passt de bal in één keer door. Zanev is nu in balbezit. Zanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Barletta1979 5:4

87e minuut.
Gijón onderschept slim de pass. MacFall is nu in balbezit. Gijón onderschept slim de pass. Gijón haalt uit met een fantastische trap. Jeanneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Swiffer 39%, Barletta1979 61%.
Dinamo Swiffer - Barletta1979 5:4