Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vengeance KMSK Eksaarde
343 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Doll is nu in balbezit. Doll geeft een hoge lob. De Waele-De Guchtenaere is nu in balbezit. Lebbe verovert de bal door een tackle van achteren. Lebbe haalt uit met een fantastische trap. Vantongerloo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lebbe is nu in balbezit. Lebbe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeance - KMSK Eksaarde 0:1

23e minuut.
Sonderveld met een snelle inworp. Van Ermen rent richting de bal. Van Ermen met een sublieme pass. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Van Rijkom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonderveld is nu in balbezit. Van Rijkom is nu in balbezit. Turner rent richting de bal. Turner schiet op doel. Van de Wiele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Resmann is nu in balbezit. Eben verovert de bal door een tackle van achteren. Wessner onderschept slim de pass. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wessner rent richting de bal. Turner rent richting de bal. Wessner met een sublieme pass. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner draait met de bal, schiet en ... Van de Wiele bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vengeance 44%, KMSK Eksaarde 56%.
Vengeance - KMSK Eksaarde 0:1

47e minuut.
Wagemakers speelt de bal door. Wessner is nu in balbezit. Wessner speelt de bal door. Resmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann draait met de bal, schiet en ... Van de Wiele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Eben passt de bal in één keer door. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet passt de bal zonder na te denken. Lebbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebbe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vengeance 38%, KMSK Eksaarde 62%.
Vengeance - KMSK Eksaarde 0:1