Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ajoin L.L. Berger
Nieuwste Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
52 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 21.8
outstanding Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Demol is nu in balbezit. Wędzyński onderschept slim de pass. Wędzyński probeert naar een medespeler te passen. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski schiet op doel. Dewit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Bracke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vercammen de bal. Vercammen geeft een lange en hoge pass. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 1:0

4e minuut.
Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński passt de bal zonder na te denken. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski schiet op doel. Na een snelle pass probeert van Hout de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ochojski passt de bal zonder na te denken. Neri is nu in balbezit. Szaniawski is nu in balbezit. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 2:0

10e minuut.
Neri kopt de bal weg. Wędzyński is nu in balbezit. Demol onderschept slim de pass. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Szaniawski schiet op doel. Na een snelle pass probeert van Hout de bal onder controle te krijgen. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap. Dewit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 3:0

17e minuut.
Ochojski speelt de bal door. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński geeft de bal voor. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri schiet op doel. Dewit bokst de bal weg.

18e minuut.
Smekens kan de bal niet met de borst controleren. Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch passt de bal in één keer door. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Boury kopt de bal weg. Dzieciuch heeft problemen om de bal te vangen. Dzieciuch speelt de bal door. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Ochojski speelt de bal door. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri schiet op doel. Dewit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 4:0

24e minuut.
Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski passt de bal met de wreef. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap. Dewit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 5:0

28e minuut.
Chamorro probeert naar een medespeler te passen. Smekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Wędzyński de bal. Wędzyński passt de bal zonder na te denken. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap. Dewit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 6:0

30e minuut.
Engelen met een sublieme pass. Klungelig pakt Dhoker de bal. Szaniawski verovert de bal door een tackle van achteren. Szaniawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Szaniawski rent richting de bal. van Hout rent richting de bal. Szaniawski verovert de bal door een tackle van achteren. Szaniawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 7:0

37e minuut.
Vercammen met een snelle inworp. Neri is nu in balbezit. Boury legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boury krijgt een gele kaart. Neri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neri legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dewit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 8:0

37e minuut.
Ochojski onderschept slim de pass. Ochojski geeft de bal voor. Klungelig pakt Benoît de bal. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dzieciuch met een sublieme pass. Vercammen rent richting de bal. Vercammen met een sublieme pass. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 24%, L.L. Berger 76%.
FC Ajoin - L.L. Berger 8:0

49e minuut.
Daar is Szaniawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaniawski met een sublieme pass. Klungelig pakt Neri de bal. Neri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 9:0

51e minuut.
Doeltrap. van Hout trapt de bal weg. Dzieciuch kopt de bal weg. Daar is Szaniawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaniawski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. van Hout trapt de bal weg van het doel. Wędzyński kopt de bal weg. Neri rent richting de bal. Neri draait met de bal, schiet en ... Paal! Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Dzieciuch speelt de bal door. Ochojski is nu in balbezit. Ochojski geeft de bal voor. Szaniawski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 10:0

60e minuut.
Ochojski probeert de bal aan de voet te houden. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński probeert naar een medespeler te passen. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dzieciuch kopt de bal weg. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski passt de bal met de wreef. Neri is nu in balbezit. Neri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Demol kopt de bal weg. Boury is nu in balbezit. Szaniawski verovert de bal door een tackle van achteren. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 11:0

64e minuut.
Neiring rent richting de bal. Vercammen verovert de bal door een tackle van achteren. Vercammen probeert naar een medespeler te passen. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski schiet op doel. Dewit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 12:0

70e minuut.
Vercammen passt de bal in één keer door. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri met een sublieme pass. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski geeft een lange en hoge pass. Dewit probeert naar een medespeler te passen. Neri heeft problemen om de bal te vangen. Neri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 13:0

74e minuut.
Benoît is nu in balbezit. Szaniawski verovert de bal door een tackle van achteren. Szaniawski passt de bal met de wreef. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 14:0

75e minuut.
Neri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Smekens de bal. Dzieciuch speelt de bal door. Szaniawski heeft problemen om de bal te vangen. Szaniawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Benoît geeft de bal voor. Dzieciuch heeft problemen om de bal te vangen. Dzieciuch passt de bal in één keer door. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 15:0

80e minuut.
Szaniawski schiet op doel. Dewit met een sublieme pass. Dzieciuch kopt de bal weg. Neri rent richting de bal. Neri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Smekens kan de bal niet met de borst controleren. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński passt de bal zonder na te denken. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dewit trapt de bal weg van het doel. Wędzyński kan de bal niet met de borst controleren. Wędzyński passt de bal met de wreef. Neri rent richting de bal. Neri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dewit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vercammen neemt de hoekschop. Wędzyński springt en kopt de bal. Benoît rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - L.L. Berger 16:0

84e minuut.
Dzieciuch probeert naar een medespeler te passen. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen geeft een lange en hoge pass. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 14%, L.L. Berger 86%.
FC Ajoin - L.L. Berger 16:0