Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melsele FC Ajoin
Normal Tactiek Nieuwste
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 47.7
weak Schieten outstanding
poor Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dantschotter de bal onder controle te krijgen. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Wędzyński geeft een hoge lob. Szaniawski rent richting de bal. Dantschotter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szaniawski raakt geblesseerd tijdens het duel. Wędzyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:1

5e minuut.
Clement heeft problemen om de bal te vangen. Neri onderschept slim de pass. Neri met een sublieme pass. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap. Leemans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
van Mele heeft problemen om de bal te vangen. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro geeft een lange en hoge pass. Szaniawski krijgt zijn hoofd ertegen. Leemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:2

8e minuut.
Neri is nu in balbezit. Neri passt de bal in één keer door. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski draait met de bal, schiet en ... Leemans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:3

10e minuut.
Teppers passt de bal zonder na te denken. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski passt de bal met de wreef. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Clement is nu in balbezit. Neri onderschept slim de pass. Neri passt de bal in één keer door. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ochojski probeert naar een medespeler te passen. Wędzyński rent richting de bal. Clement onderschept slim de pass. Neri is nu in balbezit. Neri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Denayer is nu in balbezit. Neri onderschept slim de pass. Neri geeft een lange en hoge pass. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:4

19e minuut.
Heck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Pryck komt het veld opgelopen. Bracke met een snelle inworp. Ochojski rent richting de bal. Ochojski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bracke met een sublieme pass. Ochojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochojski geeft een lange en hoge pass. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap. Leemans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dantschotter heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:5

27e minuut.
Klungelig pakt Ochojski de bal. Ochojski geeft een hoge lob. Daar is Denayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vercammen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szaniawski heeft problemen om de bal te vangen. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Neri controleert de bal met de borst. Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch passt de bal zonder na te denken. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:6

39e minuut.
Leemans trapt de bal weg van het doel. Dzieciuch kopt de bal weg. Daar is Neri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri schiet op doel. Leemans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:7

41e minuut.
Klungelig pakt Vandenborre de bal. Vandenborre met een sublieme pass. Dzieciuch speelt de bal door. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski schiet op doel. Leemans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Dzieciuch verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieciuch geeft de bal voor. Daar is Szaniawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaniawski draait met de bal, schiet en ... Leemans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melsele 80%, FC Ajoin 20%.
Melsele - FC Ajoin 0:8

47e minuut.
Ochojski passt de bal in één keer door. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński geeft de bal voor. Neri is nu in balbezit. Neri schiet op doel. Paal!

49e minuut.
Debue rent richting de bal. Debue met een sublieme pass. Vercammen speelt de bal door. Neri rent richting de bal. Neri haalt uit met een fantastische trap. Leemans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Neri passt de bal zonder na te denken. Defever rent richting de bal. Szaniawski verovert de bal door een tackle van achteren. Szaniawski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Laureyns passt de bal zonder na te denken. Vercammen met een sublieme pass. Szaniawski probeert naar een medespeler te passen. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Dantschotter speelt de bal door. Laureyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch probeert naar een medespeler te passen. Neri rent richting de bal. Neri schiet op doel. Leemans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:9

54e minuut.
Clement speelt de bal door. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński passt de bal met de wreef. Neri is nu in balbezit. Neri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Szaniawski heeft problemen om de bal te vangen. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski onderschept slim de pass. Neri rent richting de bal. Neri draait met de bal, schiet en ... Leemans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Denayer de bal. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen geeft een lange en hoge pass. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dzieciuch geeft een hoge lob. Szaniawski heeft problemen om de bal te vangen. Neri probeert naar een medespeler te passen. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:10

63e minuut.
Verhulst speelt de bal door. Vandenborre speelt de bal door. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Denayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Denayer probeert naar een medespeler te passen. Vercammen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri haalt uit met een fantastische trap. Leemans bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:11

71e minuut.
Teppers rent richting de bal. Ochojski verovert de bal door een tackle van achteren. Ochojski probeert naar een medespeler te passen. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Teppers rent richting de bal. Teppers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochojski met een snelle inworp. Wędzyński geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:12

75e minuut.
Ochojski kopt de bal weg. Szaniawski rent richting de bal. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri schiet op doel. Leemans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:13

76e minuut.
van Mele passt de bal zonder na te denken. Denayer rent richting de bal. Denayer geeft een hoge lob. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap. Leemans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:14

78e minuut.
van Mele speelt de bal door. Daar is Verhulst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri verovert de bal door een tackle van achteren. Neri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:15

86e minuut.
Vercammen speelt de bal door. Dantschotter is nu in balbezit. Neri onderschept slim de pass. Neri draait met de bal, schiet en ... Leemans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:16

88e minuut.
Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre geeft een hoge lob. Wędzyński geeft een hoge lob. Neri heeft problemen om de bal te vangen. Neri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ochojski neemt de hoekschop. Neri is nu in balbezit. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap. Leemans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - FC Ajoin 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melsele 89%, FC Ajoin 11%.
Melsele - FC Ajoin 0:17