Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapide Baretten VSV Heiende
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
De Looze is nu in balbezit. Vanderheyden onderschept slim de pass. Vanderheyden met een sublieme pass. Houben heeft problemen om de bal te vangen. Houben draait met de bal, schiet en ... Hennerkes bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Hennerkes niet meer kan verder spelen. Francq komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Poorter onderschept slim de pass. De Looze is nu in balbezit. Poorter maakt een afschuwelijke overtreding. De Looze raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De Looze kan niet meer verder spelen. Meunier komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Van Aerschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dessel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Teuns de bal. Teuns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - VSV Heiende 1:0

39e minuut.
Van Aerschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Meunier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Aerschot. Van Aerschot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Baretten 30%, VSV Heiende 70%.
Rapide Baretten - VSV Heiende 1:0

64e minuut.
Van Aerschot onderschept slim de pass. Van Aerschot probeert naar een medespeler te passen. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Houben onderschept slim de pass. Houben schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Van Dessel kopt de bal weg. Van Aerschot heeft problemen om de bal te vangen. Joos is nu in balbezit. Van Dessel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dessel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - VSV Heiende 2:0

88e minuut.
Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggermont onderschept slim de pass. Eggermont passt de bal met de wreef. Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel schiet op doel. Cruts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Baretten 41%, VSV Heiende 59%.
Rapide Baretten - VSV Heiende 2:0