Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bokkenrijders fc fredjie_14
442 Tactiek ff
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 28.5
poor Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Castaneda onderschept slim de pass. Castaneda geeft de bal voor. Ambani kopt de bal weg. Rochet rent richting de bal. Rochet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kępka verovert de bal door een tackle van achteren. Ambani is nu in balbezit. Ambani met een sublieme pass. Rochet rent richting de bal. Rochet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kreynes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ambani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baptist bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptist geeft de bal voor. Klungelig pakt Kępka de bal. Van de Paar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kreynes is nu in balbezit. Kreynes probeert naar een medespeler te passen. Kępka is nu in balbezit. Kępka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baptist de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - fc fredjie_14 0:1

38e minuut.
Inworp. Girardot met een snelle inworp. Kreynes rent richting de bal. Kępka is nu in balbezit. Kępka schiet op doel. Van de Paar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Inworp. Girardot met een snelle inworp. Kreynes rent richting de bal. Kępka is nu in balbezit. Kępka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bokkenrijders 76%, fc fredjie_14 24%.
bokkenrijders - fc fredjie_14 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Rochet de bal. Rochet passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ambani de bal. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Ceelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet verovert de bal door een tackle van achteren. Rochet probeert naar een medespeler te passen. Kępka rent richting de bal. Kępka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rochet is nu in balbezit. Ambani is nu in balbezit. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Everaerts de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Backeljauw rent richting de bal. Ambani onderschept slim de pass. Kreynes met een sublieme pass. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Girardot met een sublieme pass. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka passt de bal in één keer door. Ambani rent richting de bal. Ambani schiet op doel. Van de Paar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bokkenrijders 62%, fc fredjie_14 38%.
bokkenrijders - fc fredjie_14 0:1