Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akhmat Antwerpen Germinal Overmere
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Polders onderschept slim de pass. Polders passt de bal zonder na te denken. Renquin is nu in balbezit. Renquin draait met de bal, schiet en ... Van Schepdael probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - Germinal Overmere 1:0

22e minuut.
Van Schepdael trapt de bal weg. Joliet kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoelen de bal. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve probeert naar een medespeler te passen. Ernens speelt de bal door. Renquin rent richting de bal. Renquin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Joliet passt de bal zonder na te denken. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin is nu in balbezit. Renquin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - Germinal Overmere 2:0

43e minuut.
Polders passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Renquin de bal. Degreve is nu in balbezit. Renquin verovert de bal door een tackle van achteren. Renquin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhmat Antwerpen 45%, Germinal Overmere 55%.
Akhmat Antwerpen - Germinal Overmere 2:0

63e minuut.
Polders geeft een lange en hoge pass. Ernens met een sublieme pass. Renquin heeft problemen om de bal te vangen. Polders rent richting de bal. Polders schiet op doel. Van Schepdael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - Germinal Overmere 3:0

77e minuut.
Colpaert rent richting de bal. Polders is nu in balbezit. Polders passt de bal met de wreef. Renquin is nu in balbezit. Renquin schiet op doel. Van Schepdael bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhmat Antwerpen 47%, Germinal Overmere 53%.
Akhmat Antwerpen - Germinal Overmere 3:0