Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Tomasovia Zryw Betlejem CF
N++ Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 21
average Schieten average
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Gheţea passt de bal zonder na te denken. Kania rent richting de bal. Kania passt de bal zonder na te denken. Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Helenek is nu in balbezit. Staniek verovert de bal door een tackle van achteren. Helenek geeft een hoge lob. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia geeft de bal voor. Daar is Bogunia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdzik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gajdzik rent richting de bal. Gajdzik passt de bal met de wreef. Bogunia verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Knobel zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Śliwiński heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Helenek neemt de hoekschop. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Zryw Betlejem CF 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Butor de bal. Baran bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor onderschept slim de pass. Butor schiet op doel. Śliwiński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Helenek is nu in balbezit. Helenek geeft een lange en hoge pass. Butor is nu in balbezit. Butor haalt uit met een fantastische trap. Mikołajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Zryw Betlejem CF 2:0

30e minuut.
Mikołajewski trapt de bal weg van het doel. Helenek heeft problemen om de bal te vangen. Barylewski probeert naar een medespeler te passen. Gajdzik rent richting de bal. Gajdzik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Karvar kan de bal niet met de borst controleren. Karvar met een sublieme pass. Butor rent richting de bal. Butor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Zryw Betlejem CF 3:0

43e minuut.
Staniek is nu in balbezit. Karvar verovert de bal door een tackle van achteren. Karvar met een sublieme pass. Butor is nu in balbezit. Butor draait met de bal, schiet en ... Mikołajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daar is Karvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karvar passt de bal zonder na te denken. Staniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor onderschept slim de pass. Butor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Tomasovia 27%, Zryw Betlejem CF 73%.
TKS Tomasovia - Zryw Betlejem CF 3:0

46e minuut.
Helenek speelt de bal door. Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staniek. Staniek krijgt een gele kaart. Butor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karvar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. Mikołajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Zryw Betlejem CF 4:0

62e minuut.
Cywka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bychowiec met de inworp. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Barylewski rent richting de bal. Gheţea onderschept slim de pass. Bychowiec probeert naar een medespeler te passen. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania haalt uit met een fantastische trap. Mikołajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Gheţea kopt de bal weg. Staniek rent richting de bal. Kania begaat een overtreding. Kania krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Helenek rent richting de bal. Helenek geeft de bal voor. Klungelig pakt Cywka de bal. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Butor de bal. Staniek is nu in balbezit. Butor verovert de bal door een tackle van achteren. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kunia met een sublieme pass. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski geeft een hoge lob. Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Karvar met een sublieme pass. Helenek is nu in balbezit. Helenek probeert naar een medespeler te passen. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Knobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Helenek passt de bal met de wreef. Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mikołajewski trapt de bal weg van het doel. Bychowiec kopt de bal weg. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Gheţea kopt de bal weg. Daar is Cywka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... Mikołajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Zryw Betlejem CF 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Tomasovia 21%, Zryw Betlejem CF 79%.
TKS Tomasovia - Zryw Betlejem CF 5:0