Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żuki Lubartów FC Brzeg77
att sr+ls Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
14% Spel op eigen helft 86%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 20.5
excellent Schieten weak
good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen poor


7e minuut.
Wujec rent richting de bal. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... Wijas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 1:0

9e minuut.
Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła verovert de bal door een tackle van achteren. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... Wijas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 2:0

17e minuut.
Tokarzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makieła rent richting de bal. Makieła passt de bal met de wreef. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 3:0

20e minuut.
Brozowski onderschept slim de pass. Inworp. Wujec met de inworp. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kusak controleert de bal met de borst. Wujec geeft een lange en hoge pass. Chlebowski kopt de bal weg. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Wijas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wujec zal de hoekschop nemen. Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski draait met de bal, schiet en ... Wijas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 4:0

27e minuut.
Makieła speelt de bal door. Adamczyk is nu in balbezit. Adamczyk geeft een hoge lob. Chlebowski krijgt zijn hoofd ertegen. Wijas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 5:0

32e minuut.
Doeltrap. Brozowski met een harde bal richting middenveld. Makieła kopt de bal weg. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Chlebowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wujec neemt de hoekschop. Chlebowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Malkus-Juszczyk passt de bal met de wreef. Gołaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła onderschept slim de pass. Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wijas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Makieła met een sublieme pass. Adamczyk is nu in balbezit. Adamczyk passt de bal in één keer door. Chlebowski is nu in balbezit. Chlebowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 6:0

39e minuut.
Brozowski passt de bal met de wreef. Adamczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczyk passt de bal in één keer door. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski schiet op doel. Wijas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Makieła geeft een hoge lob. Daar is Bartkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuki Lubartów 12%, FC Brzeg77 88%.
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 7:0

48e minuut.
Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła speelt de bal door. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 8:0

50e minuut.
Chlebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chlebowski passt de bal zonder na te denken. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Wijas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 9:0

57e minuut.
Wujec is nu in balbezit. Gołaś schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wujec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kowalówka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paciorkowski heeft problemen om de bal te vangen. Paciorkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Chlebowski is nu in balbezit. Chlebowski geeft een hoge lob. Bartkowiak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adamczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chlebowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 10:0

62e minuut.
Kowalówka probeert de bal aan de voet te houden. Wujec is nu in balbezit. Wujec speelt de bal door. Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski draait met de bal, schiet en ... Wijas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wujec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chlebowski is nu in balbezit. Chlebowski draait met de bal, schiet en ... Wijas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Malkus-Juszczyk probeert naar een medespeler te passen. Zaucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła maakt een afschuwelijke overtreding. Makieła krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski met een sublieme pass. Wujec is nu in balbezit. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 11:0

69e minuut.
Wijas trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makieła met de inworp. Adamczyk rent richting de bal. Adamczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Makieła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczyk geeft een hoge lob. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tokarzewski passt de bal zonder na te denken. Adamczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczyk met een sublieme pass. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wujec speelt de bal door. Brozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chlebowski schiet op doel. Wijas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 12:0

79e minuut.
Wujec onderschept slim de pass. Wujec geeft een lange en hoge pass. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bartkowiak de bal onder controle te krijgen. Wijas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 13:0

83e minuut.
Wujec met een snelle inworp. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła met een sublieme pass. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Wijas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Doeltrap. Wijas met een harde bal richting middenveld. Kowalówka kopt de bal weg. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski schiet op doel. Wijas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wujec met de inworp. Makieła is nu in balbezit. Makieła geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Wujec met een snelle inworp. Kowalówka met een sublieme pass. Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski haalt uit met een fantastische trap. Brozowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wujec zal de hoekschop nemen. Chlebowski krijgt zijn hoofd ertegen. Wijas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuki Lubartów 16%, FC Brzeg77 84%.
Żuki Lubartów - FC Brzeg77 14:0