Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0006
  • Stadion: B7ACK Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2242
B7ACK MZKS Gdynia
523 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.8 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Zegan is nu in balbezit. Pabiański onderschept slim de pass. Pabiański passt de bal met de wreef. Łużecki rent richting de bal. Łużecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B7ACK - MZKS Gdynia 1:0

15e minuut.
Pabiański passt de bal met de wreef. Groblewski heeft problemen om de bal te vangen. Groblewski passt de bal met de wreef. Łużecki is nu in balbezit. Łużecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kolacyjny met een sublieme pass. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek verovert de bal door een tackle van achteren. Patyczek draait met de bal, schiet en ... Laszczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B7ACK - MZKS Gdynia 1:1

33e minuut.
Łużecki onderschept slim de pass. Łużecki draait met de bal, schiet en ... Kempa rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kłoskowski zal de hoekschop nemen. Parkitny bokst de bal weg. Łużecki heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B7ACK 35%, MZKS Gdynia 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
B7ACK - MZKS Gdynia 1:1

52e minuut.
Krzysztyński is nu in balbezit. Jarosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosiński geeft een lange en hoge pass. Kurski is nu in balbezit. Kurski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Pabiański onderschept slim de pass. Pabiański geeft een hoge lob. Warczak heeft problemen om de bal te vangen. Łużecki rent richting de bal. Łużecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zegan kopt de bal weg. Groblewski kan de bal niet met de borst controleren. Groblewski probeert naar een medespeler te passen. Łużecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łużecki schiet op doel. Parkitny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański passt de bal met de wreef. Łużecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łużecki haalt uit met een fantastische trap. Parkitny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B7ACK - MZKS Gdynia 2:1

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Laszczyński niet meer kan verder spelen. Hałuszka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B7ACK 42%, MZKS Gdynia 58%.
B7ACK - MZKS Gdynia 2:1