Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EC Rzeszów Stal_Mielec
Moja Tactiek 451
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski onderschept slim de pass. Figurski geeft een hoge lob. Lichodziejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichodziejewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EC Rzeszów - Stal_Mielec 1:0

9e minuut.
Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobula verovert de bal door een tackle van achteren. Bobula passt de bal in één keer door. Lewalski is nu in balbezit. Lewalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EC Rzeszów - Stal_Mielec 1:1

29e minuut.
Bobula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichodziejewski onderschept slim de pass. Korzonek probeert naar een medespeler te passen. Figurski rent richting de bal. Figurski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Apostel probeert de bal aan de voet te houden. Bobula is nu in balbezit. Lewalski rent richting de bal. Bobula rent richting de bal. Bobula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Myszka de bal. Myszka met een sublieme pass. Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek geeft de bal voor. Lichodziejewski springt en kopt de bal. Paal!

40e minuut.
Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Majchrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Majchrowicz probeert naar een medespeler te passen. Figurski is nu in balbezit. Figurski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Rzeszów 54%, Stal_Mielec 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EC Rzeszów - Stal_Mielec 1:1

47e minuut.
Lichodziejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lichodziejewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ilis de bal. Kieliszek is nu in balbezit. Kieliszek speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Figurski is nu in balbezit. Paal!

55e minuut.
Kobyłko rent richting de bal. Inworp. Mazurkiewicz met de inworp. Wideradzki is nu in balbezit. Wideradzki geeft een lange en hoge pass. Topolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobyłko met een snelle inworp. Klungelig pakt Bobula de bal. Bobula schiet op doel. Majchrowicz probeert de bal aan de voet te houden. Szpręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Figurski passt de bal met de wreef. Kieliszek is nu in balbezit. Kieliszek speelt de bal door. Lichodziejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichodziejewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Rzeszów - Stal_Mielec 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Rzeszów 43%, Stal_Mielec 57%.
EC Rzeszów - Stal_Mielec 2:1