Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PNR Stars Krzywi
test Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 47.4
excellent Schieten very good
adequate Passen average
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Farkas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Murgovan de bal. Kondža verovert de bal door een tackle van achteren. Kondža haalt uit met een fantastische trap. Barroso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Modan probeert naar een medespeler te passen. Putrycz is nu in balbezit. Putrycz geeft de bal voor. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon haalt uit met een fantastische trap. Moskal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Fúquene rent richting de bal. Fúquene geeft de bal voor. Świerk kopt de bal weg. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Prasnal probeert naar een medespeler te passen. Rapisardo rent richting de bal. Rapisardo speelt de bal door. Kondža is nu in balbezit. Kondža draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Verlangen geeft een hoge lob. Murgovan probeert de bal aan de voet te houden. Świerk is nu in balbezit. Świerk draait met de bal, schiet en ... Barroso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jakucevičius probeert de bal met de borst te controleren. Verlangen verovert de bal door een tackle van achteren. Verlangen met een sublieme pass. Kondža rent richting de bal. Kondža haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Modan passt de bal met de wreef. Filemon rent richting de bal. Filemon passt de bal met de wreef. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rapisardo rent richting de bal. Lépine geeft een lange en hoge pass. Labak verovert de bal door een tackle van achteren. Gamsbart rent richting de bal. Gamsbart geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Barroso met een harde bal richting middenveld. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro met een sublieme pass. Filemon is nu in balbezit. Filemon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Putrycz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tarr de bal. Filemon is nu in balbezit. Farkas rent richting de bal. Farkas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farkas met de inworp. Filemon is nu in balbezit. Filemon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Krzywi 1:0

45e minuut.
Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal passt de bal in één keer door. Kondža rent richting de bal. Kondža draait met de bal, schiet en ... Barroso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PNR Stars - Krzywi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PNR Stars 49%, Krzywi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PNR Stars - Krzywi 1:1

47e minuut.
Barroso probeert naar een medespeler te passen. Modan probeert de bal met de borst te controleren. Rapisardo met een sublieme pass. Kondža heeft problemen om de bal te vangen. Kondža schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Labak geeft een lange en hoge pass. Sandsmark kopt de bal weg. Daar is Rapisardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sandsmark met een sublieme pass. Tarr geeft de bal voor. Verlangen kopt de bal weg. Kondža rent richting de bal. Kondža geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fúquene geeft de bal voor. Sandsmark kopt de bal weg. Castro speelt de bal door. Klungelig pakt Filemon de bal. Filemon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Miecugow geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Świerk de bal onder controle te krijgen. Labak rent richting de bal. Labak geeft een lange en hoge pass. Filemon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Putrycz onderschept slim de pass. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal geeft een hoge lob. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro draait met de bal, schiet en ... Moskal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapisardo geeft een hoge lob. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža schiet op doel. Barroso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Filemon passt de bal met de wreef. Farkas is nu in balbezit. Farkas speelt de bal door. Filemon is nu in balbezit. Filemon schiet op doel. Moskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Miecugow rent richting de bal. Sandsmark tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miecugow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rapisardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan passt de bal zonder na te denken. Filemon rent richting de bal. Filemon draait met de bal, schiet en ... Moskal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PNR Stars 36%, Krzywi 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PNR Stars - Krzywi 1:1