Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Niepołomice Wieczne Gardło
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Araszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Szeluga rent richting de bal. Araszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - Wieczne Gardło 1:0

38e minuut.
Panek probeert de bal aan de voet te houden. Stafiera is nu in balbezit. Stafiera passt de bal zonder na te denken. Ostręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostręga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Niepołomice 41%, Wieczne Gardło 59%.
TS Niepołomice - Wieczne Gardło 1:0

59e minuut.
Parada rent richting de bal. Szeluga rent richting de bal. Smoła met een sublieme pass. Ostręga is nu in balbezit. Ostręga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Araszkiewicz onderschept slim de pass. Araszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała schiet op doel. Matuszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Niepołomice - Wieczne Gardło 2:0

74e minuut.
Siekierka rent richting de bal. Siekierka met een sublieme pass. Parada speelt de bal door. Ciapała rent richting de bal. Ciapała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Araszkiewicz is nu in balbezit. Stafiera is nu in balbezit. Araszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała rent richting de bal. Ciapała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Panek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeluga rent richting de bal. Panek begaat een overtreding. Panek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Niepołomice 41%, Wieczne Gardło 59%.
TS Niepołomice - Wieczne Gardło 2:0