Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sławkowiczanka Sławkowice Aschauer Kickers
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 19.3
solid Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Rams passt de bal zonder na te denken. Japa rent richting de bal. Japa passt de bal zonder na te denken. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski draait met de bal, schiet en ... Paal!

3e minuut.
Migacz passt de bal met de wreef. Pizarro rent richting de bal. Pizarro speelt de bal door. Leśnodorski is nu in balbezit. Leśnodorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sławkowiczanka Sławkowice - Aschauer Kickers 1:0

12e minuut.
Pipinashvili met de inworp. Pizarro rent richting de bal. Pizarro speelt de bal door. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Japa rent richting de bal. Japa probeert naar een medespeler te passen. Pizarro speelt de bal door. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gobetto met een sublieme pass. Japa bereikt de bal nog maar net als eerste. Japa passt de bal met de wreef. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Małosolny geeft de bal voor. Gapiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olejok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gobetto met een sublieme pass. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski met een sublieme pass. Leśnodorski is nu in balbezit. Leśnodorski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gapiński is nu in balbezit. Gapiński passt de bal met de wreef. Leśnodorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnodorski draait met de bal, schiet en ... Licheński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sławkowiczanka Sławkowice - Aschauer Kickers 2:0

31e minuut.
Klungelig pakt Wojtaszewski de bal. Japa bereikt de bal nog maar net als eerste. Japa passt de bal met de wreef. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro geeft de bal voor. Licheński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto speelt de bal door. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sławkowiczanka Sławkowice - Aschauer Kickers 3:0

36e minuut.
Japa verovert de bal door een tackle van achteren. Japa geeft een hoge lob. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski schiet op doel. Licheński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sławkowiczanka Sławkowice - Aschauer Kickers 4:0

38e minuut.
Polakiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Kuler de bal. Leśnodorski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnodorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Pizarro speelt de bal door. Pipinashvili met een sublieme pass. Leśnodorski is nu in balbezit. Leśnodorski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Warać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Licheński bokst de bal weg.

42e minuut.
Kwasiborski met de inworp. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler is nu in balbezit. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Japa kopt de bal weg. Daar is Małosolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sławkowiczanka Sławkowice 30%, Aschauer Kickers 70%.
Sławkowiczanka Sławkowice - Aschauer Kickers 4:0

49e minuut.
Licheński trapt de bal weg van het doel. Słabosz kopt de bal weg. Brzęk probeert de bal aan de voet te houden. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap. Licheński bokst de bal weg. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski haalt uit met een fantastische trap. Licheński bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Olejok is nu in balbezit. Japa onderschept slim de pass. Japa met een sublieme pass. Wojtaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaszewski passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski passt de bal zonder na te denken. Wojtaszewski rent richting de bal. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski haalt uit met een fantastische trap. Licheński bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Olejok is nu in balbezit. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro onderschept slim de pass. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wojtaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro met een sublieme pass. Brzęk rent richting de bal. Leśnodorski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnodorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sławkowiczanka Sławkowice - Aschauer Kickers 5:0

62e minuut.
Migacz geeft een hoge lob. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski probeert naar een medespeler te passen. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski heeft problemen om de bal te vangen. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski onderschept slim de pass. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Małosolny verovert de bal door een tackle van achteren. Pipinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinashvili geeft een lange en hoge pass. Leśnodorski is nu in balbezit. Leśnodorski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sławkowiczanka Sławkowice - Aschauer Kickers 6:0

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Topolewski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Japa onderschept slim de pass. Japa probeert naar een medespeler te passen. Warać rent richting de bal. Leśnodorski onderschept slim de pass. Leśnodorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sławkowiczanka Sławkowice - Aschauer Kickers 7:0

78e minuut.
Bandach komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Olejok rent richting de bal. Wojtaszewski onderschept slim de pass. Wojtaszewski passt de bal in één keer door. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sławkowiczanka Sławkowice 30%, Aschauer Kickers 70%.
Sławkowiczanka Sławkowice - Aschauer Kickers 7:0