Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zadymiarze SantiSquad
433 Tactiek 451
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 14.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Perczak kopt de bal weg. Wlazły bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha rent richting de bal. Rosocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zadymiarze - SantiSquad 0:1

15e minuut.
Sznider geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorzała met een snelle inworp. Wakacjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakacjowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kukucz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sznider met een snelle inworp. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rosocha rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zadymiarze - SantiSquad 0:2

22e minuut.
Blaut is nu in balbezit. Wlazły verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazły probeert naar een medespeler te passen. Rosocha rent richting de bal. Rosocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zadymiarze - SantiSquad 0:3

26e minuut.
Wlazły met een sublieme pass. Rosocha rent richting de bal. Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha onderschept slim de pass. Rosocha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko geeft een lange en hoge pass. Wakacjowski probeert de bal aan de voet te houden. Zagórski is nu in balbezit. Zagórski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zadymiarze - SantiSquad 1:3

34e minuut.
Gorzała rent richting de bal. Kostelecki onderschept slim de pass. Kostelecki met een sublieme pass. Rosocha rent richting de bal. Rosocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zadymiarze - SantiSquad 1:4

38e minuut.
Rosocha is nu in balbezit. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak passt de bal zonder na te denken. Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zadymiarze - SantiSquad 2:4

45e minuut.
Walczak probeert naar een medespeler te passen. Blaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut passt de bal met de wreef. Zagórski rent richting de bal. Zagórski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zadymiarze - SantiSquad 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zadymiarze 48%, SantiSquad 52%.
FC Zadymiarze - SantiSquad 3:4

55e minuut.
Daar is Zagórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaut is nu in balbezit. Zagórski rent richting de bal. Zagórski haalt uit met een fantastische trap. Palimąka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wlazły passt de bal zonder na te denken. Milion rent richting de bal. Milion passt de bal in één keer door. Rosocha rent richting de bal. Rosocha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gorzała heeft problemen om de bal te vangen. Kostelecki is nu in balbezit. Walczak is nu in balbezit. Wlazły is nu in balbezit. Wlazły schiet op doel. Lepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ziemiańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Zagórski is nu in balbezit. Ziemiańczyk rent richting de bal. Zagórski onderschept slim de pass. Zagórski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gorzała rent richting de bal. Gorzała speelt de bal door. Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski schiet op doel. Palimąka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zadymiarze - SantiSquad 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zadymiarze 33%, SantiSquad 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zadymiarze - SantiSquad 4:4