Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Ogrodnik FCEOP
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Curyło met een sublieme pass. Kłósek is nu in balbezit. Kłósek passt de bal met de wreef. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Breś verovert de bal door een tackle van achteren. Breś probeert naar een medespeler te passen. Sądkiewicz is nu in balbezit. Sądkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ogrodnik - FCEOP 0:1

19e minuut.
Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik probeert naar een medespeler te passen. Wyparło speelt de bal door. Sądkiewicz is nu in balbezit. Sądkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kawulok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ogrodnik - FCEOP 0:2

21e minuut.
Breś bereikt de bal nog maar net als eerste. Breś geeft de bal voor. Siestrzewitowski is nu in balbezit. Bruderek onderschept slim de pass. Bruderek schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Plata is nu in balbezit. Breś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Plata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plata neemt de penalty, wat een uithaal! Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ogrodnik - FCEOP 0:3

34e minuut.
Łach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Góra de bal. Rotocki met een sublieme pass. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rotocki passt de bal met de wreef. Siestrzewitowski rent richting de bal. Bruderek verovert de bal door een tackle van achteren. Bruderek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Łopatka probeert naar een medespeler te passen. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło speelt de bal door. Sądkiewicz rent richting de bal. Sądkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ogrodnik - FCEOP 0:4

43e minuut.
Bruderek passt de bal in één keer door. Banasik is nu in balbezit. Met opzet legt Curyło zijn tegenspeler op de grond. Curyło krijgt een gele kaart. Banasik moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Banasik kan niet meer verder spelen. Pawluk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Ogrodnik 53%, FCEOP 47%.
KS Ogrodnik - FCEOP 0:4

48e minuut.
Rotocki rent richting de bal. Rotocki speelt de bal door. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek onderschept slim de pass. Bruderek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Łach speelt de bal door. Pawluk rent richting de bal. Pawluk passt de bal met de wreef. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wańkowicz trapt de bal weg. Góra kopt de bal weg. Daar is Butor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek haalt uit met een fantastische trap. Wańkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ogrodnik onderschept slim de pass. Ogrodnik probeert naar een medespeler te passen. Łach is nu in balbezit. Plata onderschept slim de pass. Plata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ogrodnik - FCEOP 0:5

87e minuut.
Góra is nu in balbezit. Góra passt de bal in één keer door. Sądkiewicz is nu in balbezit. Sądkiewicz draait met de bal, schiet en ... Butlewski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Ogrodnik 52%, FCEOP 48%.
KS Ogrodnik - FCEOP 0:5