Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PHILIPS KS Błonie
Normal Tactiek 424
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 39.2
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Paganel verovert de bal door een tackle van achteren. Paganel speelt de bal door. Posada is nu in balbezit. Chlewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chlewiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Boccato trapt de bal weg van het doel. Furgalski kopt de bal weg. Ambroszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Janik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Cwyl rent richting de bal. Ventola onderschept slim de pass. Ventola speelt de bal door. Paganel is nu in balbezit. Paganel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Furgalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi onderschept slim de pass. Bianchi probeert naar een medespeler te passen. Paganel is nu in balbezit. Paganel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mefikowicz is nu in balbezit. Bianchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi passt de bal met de wreef. Paganel is nu in balbezit. Paganel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ambroszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ambroszkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paganel de bal. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chlewiński kopt de bal weg. Daar is Ambroszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozłowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Bianchi is nu in balbezit. Mefikowicz onderschept slim de pass. Ambroszkiewicz met een sublieme pass. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Janik met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Spyra de bal onder controle te krijgen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel schiet op doel. Janik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ambroszkiewicz is nu in balbezit. Ambroszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Paganel heeft problemen om de bal te vangen. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILIPS - KS Błonie 0:1

42e minuut.
Ambroszkiewicz rent richting de bal. Ambroszkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Sewera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILIPS 74%, KS Błonie 26%.
FC PHILIPS - KS Błonie 0:1

49e minuut.
Ventola geeft een lange en hoge pass. Przybułek controleert de bal met de borst. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel schiet op doel. Janik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILIPS - KS Błonie 0:2

51e minuut.
Klungelig pakt Paganel de bal. Mefikowicz rent richting de bal. Paganel verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Janik bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Drienyovszky komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kuyenray probeert naar een medespeler te passen. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi passt de bal in één keer door. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Sewera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi is nu in balbezit. Daar is Bianchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILIPS - KS Błonie 0:3

70e minuut.
Doeltrap. Futyma komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cwyl met een snelle inworp. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi begaat een overtreding. Bianchi krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra passt de bal in één keer door. Kuyenray geeft een lange en hoge pass. Ventola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventola draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Spyra kopt de bal weg. Kuyenray kan de bal niet met de borst controleren. Kuyenray passt de bal met de wreef. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Spyra verovert de bal door een tackle van achteren. Spyra speelt de bal door. Drienyovszky is nu in balbezit. Drienyovszky schiet op doel. Przybułek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuyenray neemt de hoekschop. Drienyovszky maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mefikowicz rent richting de bal. Ventola onderschept slim de pass. Ventola met een sublieme pass. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Janik met een harde bal richting middenveld. Spyra kopt de bal weg. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ... Ventola kopt de bal weg. Janik bokst de bal weg.

82e minuut.
Szteter kopt de bal weg. Faust rent richting de bal. Faust geeft een lange en hoge pass. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Janik bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILIPS 84%, KS Błonie 16%.
FC PHILIPS - KS Błonie 0:3