Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Bahama Sacedón
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Noszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sałapa is nu in balbezit. Sałapa probeert naar een medespeler te passen. Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Para schiet op doel. Popajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Krok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krok geeft de bal voor. Bochniak kopt de bal weg. Wieża is nu in balbezit. Wieża draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedzielski verovert de bal door een tackle van achteren. Poniedzielski geeft de bal voor. Niezabitowski met een sublieme pass. Suwalski probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Klimczak verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paras. Paras krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałapa geeft een hoge lob. Byra kopt de bal weg. Suwalski rent richting de bal. Suwalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bahama 54%, Sacedón 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Bahama - Sacedón 0:0

53e minuut.
Noszczak met een sublieme pass. Filarski rent richting de bal. Filarski geeft de bal voor. Kramski is nu in balbezit. Kramski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Niezabitowski passt de bal in één keer door. Syroka is nu in balbezit. Syroka passt de bal zonder na te denken. Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Syroka heeft problemen om de bal te vangen. Noszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Noszczak passt de bal met de wreef. Sałapa rent richting de bal. Sałapa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Para rent richting de bal. Brzóska verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska geeft een lange en hoge pass. Filarski geeft een lange en hoge pass. Plichta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bahama 57%, Sacedón 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Bahama - Sacedón 0:0