Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki FCP Ceramed SCI
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Warulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama verovert de bal door een tackle van achteren. Brama passt de bal in één keer door. Żytomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytomirski haalt uit met een fantastische trap. Bojko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś is nu in balbezit. Brama probeert naar een medespeler te passen. Żytomirski heeft problemen om de bal te vangen. Żytomirski schiet op doel. Bojko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Krech verovert de bal door een tackle van achteren. Warulik rent richting de bal. Brama verovert de bal door een tackle van achteren. Żytomirski rent richting de bal. Żytomirski haalt uit met een fantastische trap. Bojko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pesel de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - FCP Ceramed SCI 0:1

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bojko met een harde bal richting middenveld. Leś met een sublieme pass. Mołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mołda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mołda is nu in balbezit. Pater verovert de bal door een tackle van achteren. Bonk onderschept slim de pass. Bonk schiet op doel. Przedpełski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - FCP Ceramed SCI 1:1

37e minuut.
Mołda probeert de bal aan de voet te houden. Pater speelt de bal door. Brama speelt de bal door. Żytomirski heeft problemen om de bal te vangen. Żytomirski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Warulik onderschept slim de pass. Warulik probeert naar een medespeler te passen. Mołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mołda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - FCP Ceramed SCI 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 58%, FCP Ceramed SCI 42%.
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - FCP Ceramed SCI 2:1

69e minuut.
Bojko trapt de bal weg van het doel. Krech probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krech met een sublieme pass. Mołda is nu in balbezit. Mołda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - FCP Ceramed SCI 3:1

74e minuut.
Bojko speelt de bal door. Bonk kopt de bal weg. Budnicki kan de bal niet met de borst controleren. Mołda rent richting de bal. Mołda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki 51%, FCP Ceramed SCI 49%.
RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki - FCP Ceramed SCI 3:1