Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Sandefjord IF NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH
Szatańska Tactiek (L)
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.4 gemiddelde waardering 55.2
very good Schieten excellent
average Passen good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Tešanović geeft een hoge lob. Pizarro kopt de bal weg. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Dieste passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pizarro de bal. Pizarro speelt de bal door. Dieste rent richting de bal. Dieste schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Caragiale is nu in balbezit. Caragiale geeft een hoge lob. Mazzarello kopt de bal weg. Mika heeft problemen om de bal te vangen. Mika haalt uit met een fantastische trap. Manuszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kulaš met een sublieme pass. Dieste rent richting de bal. Dieste probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fleury de bal. Fleury haalt uit met een fantastische trap. Galleguillos bokst de bal weg.

32e minuut.
Zoco probeert naar een medespeler te passen. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro probeert naar een medespeler te passen. Dieste is nu in balbezit. Dieste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:1

34e minuut.
Klimov met een sublieme pass. Caragiale rent richting de bal. Dieste verovert de bal door een tackle van achteren. Dieste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:2

39e minuut.
Mordechaj probeert naar een medespeler te passen. Mika rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mazzarello zal de hoekschop nemen. Solheim maakt een snoekduik en kopt de bal. Manuszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 45%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 55%.
Vikings Sandefjord IF - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:2

49e minuut.
Mika draait met de bal, schiet en ... Solheim is nu in balbezit. Arimura legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arimura krijgt een gele kaart. Solheim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Solheim kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:2

50e minuut.
Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro met een sublieme pass. Dieste is nu in balbezit. Dieste draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Noguerol Freijedo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizarro met een snelle inworp. Klungelig pakt Dieste de bal. Dieste schiet op doel. Galleguillos bokst de bal weg.

54e minuut.
Liagchylau passt de bal in één keer door. Tešanović geeft de bal voor. Dieste kan de bal niet met de borst controleren. Dieste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:3

57e minuut.
Klimov is nu in balbezit. Zoco onderschept slim de pass. Zoco passt de bal zonder na te denken. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro schiet op doel. Galleguillos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Maradona geeft een lange en hoge pass. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dieste de bal. Dieste draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Klimov met een sublieme pass. Braeckman bereikt de bal nog maar net als eerste. Braeckman geeft de bal voor. Dieste rent richting de bal. Dieste draait met de bal, schiet en ... Galleguillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Braeckman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulaš met de inworp. Dieste is nu in balbezit. Dieste haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Caragiale speelt de bal door. Mika is nu in balbezit. Mika passt de bal zonder na te denken. Daar is Solheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Pizarro met een sublieme pass. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste draait met de bal, schiet en ... Galleguillos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:4

79e minuut.
Fleury met een sublieme pass. Kulaš is nu in balbezit. Kulaš met een sublieme pass. Dieste rent richting de bal. Dieste schiet op doel. Galleguillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dieste rent richting de bal. Dieste haalt uit met een fantastische trap. Galleguillos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:5

80e minuut.
Braeckman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

87e minuut.
Kulaš met een snelle inworp. Liagchylau met een sublieme pass. Maradona probeert naar een medespeler te passen. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro draait met de bal, schiet en ... Galleguillos bokst de bal weg. Daar is Liagchylau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleury rent richting de bal. Fleury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 66%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 34%.
Vikings Sandefjord IF - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:6