Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niezwykłe Kowadło SKV Pallacios
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Śnieżek verovert de bal door een tackle van achteren. Atlak is nu in balbezit. Kurmański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atlak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atlak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Brodziński is nu in balbezit. Szłapka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brodziński. Brodziński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezwykłe Kowadło 51%, SKV Pallacios 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niezwykłe Kowadło - SKV Pallacios 0:0

77e minuut.
Bała met een snelle inworp. Kożuchowski is nu in balbezit. Kożuchowski geeft een hoge lob. Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Strocki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bołdys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezwykłe Kowadło 54%, SKV Pallacios 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niezwykłe Kowadło - SKV Pallacios 0:0