Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0031
  • Stadion: FC Precle Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1707
FC Precle Młode Kolce
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Terk is nu in balbezit. Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok rent richting de bal. Rudziński rent richting de bal. Rudziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jabłoński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłoński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Snitko de bal. Leśnodorski is nu in balbezit. Leśnodorski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Materzok met een sublieme pass. Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatuła draait met de bal, schiet en ... Arciszewski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Precle - Młode Kolce 1:0

37e minuut.
Leśnodorski geeft een lange en hoge pass. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bigus ... Strafschop! Bigus krijgt een gele kaart. Rarok wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rudziński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Szajter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudziński schiet op doel. Szajter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Precle - Młode Kolce 1:1

41e minuut.
Klungelig pakt Rarok de bal. Materzok is nu in balbezit. Rarok onderschept slim de pass. Rudziński is nu in balbezit. Rudziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Precle - Młode Kolce 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Precle 49%, Młode Kolce 51%.
FC Precle - Młode Kolce 1:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jabłoński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szteter is nu in balbezit. Szteter geeft een lange en hoge pass. Snitko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Jabłczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Rudziński de bal. Rudziński passt de bal zonder na te denken. Rarok is nu in balbezit. Rarok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Terk is nu in balbezit. Podlipski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Terk met een snel genomen vrije trap. Ewertowski kopt de bal weg. Arciszewski kan de bal niet met de borst controleren. Szmatuła rent richting de bal. Szmatuła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Precle - Młode Kolce 2:2

65e minuut.
Jabłoński onderschept slim de pass. Jabłoński met een sublieme pass. Terk bereikt de bal nog maar net als eerste. Terk met een sublieme pass. Szmatuła geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Szteter onderschept slim de pass. Szteter speelt de bal door. Leśnodorski heeft problemen om de bal te vangen. Szteter rent richting de bal. Szteter geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Wlazło onderschept slim de pass. Wlazło geeft een hoge lob. Arciszewski rent richting de bal. Szmatuła onderschept slim de pass. Szmatuła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Precle - Młode Kolce 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Precle 37%, Młode Kolce 63%.
FC Precle - Młode Kolce 3:2