Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EmiratosBanditos Profil zawieszony
541 Tactiek labado
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 53.9
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Terjék rent richting de bal. Terjék geeft de bal voor. Żmuda controleert de bal met de borst. Żmuda haalt uit met een fantastische trap. Senderowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EmiratosBanditos - Profil zawieszony 0:1

6e minuut.
Kopertowski heeft problemen om de bal te vangen. Kuśmierzak is nu in balbezit. El-Nahy verovert de bal door een tackle van achteren. El-Nahy geeft de bal voor. Goupil springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Janiec probeert naar een medespeler te passen. Wyczesany speelt de bal door. Goupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goupil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Nahy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Nahy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Żmuda de bal. Żmuda draait met de bal, schiet en ... Senderowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Terjék probeert naar een medespeler te passen. Daar is El-Nahy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Nahy met een sublieme pass. Żmuda rent richting de bal. Żmuda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Filar is nu in balbezit. Goupil verovert de bal door een tackle van achteren. Goupil passt de bal met de wreef. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EmiratosBanditos - Profil zawieszony 0:2

26e minuut.
Janiec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Engel komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Ruczkowski geeft de bal voor. Wyczesany geeft de bal voor. Żmuda kopt de bal weg. Goupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goupil draait met de bal, schiet en ... Senderowski bokst de bal weg.

33e minuut.
Klungelig pakt Goupil de bal. Terjék is nu in balbezit. Terjék passt de bal zonder na te denken. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EmiratosBanditos - Profil zawieszony 0:3

37e minuut.
Ruczkowski onderschept slim de pass. El-Nahy verovert de bal door een tackle van achteren. El-Nahy speelt de bal door. Żmuda rent richting de bal. Żmuda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Deyna geeft de bal voor. Inworp. Wyczesany zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Nahy rent richting de bal. El-Nahy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Terjék met de inworp. El-Nahy speelt de bal door. Żmuda rent richting de bal. Żmuda draait met de bal, schiet en ... Senderowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EmiratosBanditos - Profil zawieszony 0:4

43e minuut.
Czarnocki geeft een hoge lob. Ruczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda haalt uit met een fantastische trap. Senderowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EmiratosBanditos 73%, Profil zawieszony 27%.
EmiratosBanditos - Profil zawieszony 0:4

49e minuut.
Klungelig pakt Goupil de bal. Żmuda is nu in balbezit. Filar verovert de bal door een tackle van achteren. Goupil onderschept slim de pass. Goupil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyczesany met de inworp. El-Nahy geeft een lange en hoge pass. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EmiratosBanditos - Profil zawieszony 0:5

56e minuut.
Morgado rent richting de bal. Morgado geeft de bal voor. Żmuda kopt de bal weg. Goupil rent richting de bal. Goupil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EmiratosBanditos - Profil zawieszony 0:6

58e minuut.
El-Nahy kopt de bal weg. Czarnocki is nu in balbezit. Wyczesany onderschept slim de pass. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EmiratosBanditos - Profil zawieszony 0:7

63e minuut.
Soliwoda is nu in balbezit. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez geeft de bal voor. Goupil rent richting de bal. Goupil draait met de bal, schiet en ... Senderowski bokst de bal weg. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EmiratosBanditos - Profil zawieszony 0:8

69e minuut.
Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda verovert de bal door een tackle van achteren. Soliwoda met een sublieme pass. Goupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goupil schiet op doel. Senderowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Beliczky rent richting de bal. Terjék is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Engel. Engel krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Moysidis verovert de bal door een tackle van achteren. Moysidis passt de bal in één keer door. El-Nahy probeert naar een medespeler te passen. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda schiet op doel. Senderowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany passt de bal zonder na te denken. Żmuda rent richting de bal. Żmuda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EmiratosBanditos - Profil zawieszony 0:9

82e minuut.
Rovito speelt de bal door. Żmuda kopt de bal weg. Wyczesany kan de bal niet met de borst controleren. Goupil is nu in balbezit. Goupil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Senderowski speelt de bal door. Wyczesany kopt de bal weg. Kopertowski controleert de bal met de borst. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda draait met de bal, schiet en ... Senderowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
EmiratosBanditos - Profil zawieszony 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EmiratosBanditos 77%, Profil zawieszony 23%.
EmiratosBanditos - Profil zawieszony 0:10