Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Profil zawieszony Fc Fluffy Aimers
labado Tactiek moja1
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 30.6
very good Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen good


4e minuut.
Longari bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Nahy verovert de bal door een tackle van achteren. El-Nahy met een sublieme pass. van Merksteijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Merksteijn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Terjék is nu in balbezit. Terjék geeft de bal voor. van Merksteijn is nu in balbezit. van Merksteijn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Profil zawieszony - Fc Fluffy Aimers 1:0

19e minuut.
Moysidis verovert de bal door een tackle van achteren. Moysidis passt de bal in één keer door. El-Nahy probeert naar een medespeler te passen. van Merksteijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Merksteijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Profil zawieszony - Fc Fluffy Aimers 2:0

30e minuut.
Inworp. Sieradzki met de inworp. Sánchez rent richting de bal. Ćatić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćatić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
El-Nahy onderschept slim de pass. Terjék met een sublieme pass. van Merksteijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Merksteijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Profil zawieszony - Fc Fluffy Aimers 3:0

39e minuut.
Beliczky onderschept slim de pass. Beliczky passt de bal in één keer door. El-Nahy met een sublieme pass. van Merksteijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Merksteijn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rempała de bal. Goupil is nu in balbezit. Goupil draait met de bal, schiet en ... Seremet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Profil zawieszony - Fc Fluffy Aimers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Profil zawieszony 32%, Fc Fluffy Aimers 68%.
Profil zawieszony - Fc Fluffy Aimers 4:0

53e minuut.
Sorgon probeert naar een medespeler te passen. Sieradzki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Merksteijn. van Merksteijn krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Fioravanti kopt de bal weg. Babaverdiyev speelt de bal door. Petrali rent richting de bal. van Merksteijn onderschept slim de pass. van Merksteijn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Profil zawieszony - Fc Fluffy Aimers 5:0

59e minuut.
Terjék bereikt de bal nog maar net als eerste. Terjék passt de bal zonder na te denken. Goupil bereikt de bal nog maar net als eerste. van Merksteijn rent richting de bal. van Merksteijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Profil zawieszony - Fc Fluffy Aimers 6:0

60e minuut.
Pietruszka komt het veld opgelopen.

61e minuut.
van Merksteijn verovert de bal door een tackle van achteren. Grupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. van Merksteijn onderschept slim de pass. van Merksteijn haalt uit met een fantastische trap. Seremet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Profil zawieszony - Fc Fluffy Aimers 7:0

73e minuut.
Rempała geeft een hoge lob. Inworp. Wyczesany met een snelle inworp. El-Nahy is nu in balbezit. El-Nahy geeft een hoge lob. Seremet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Ćatić begaat een overtreding. Sánchez raakt geblesseerd tijdens het duel. Barulski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany probeert naar een medespeler te passen. Goupil is nu in balbezit. van Merksteijn rent richting de bal. van Merksteijn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bieniusiewicz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Terjék probeert naar een medespeler te passen. Bieniusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. van Merksteijn verovert de bal door een tackle van achteren. van Merksteijn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Profil zawieszony - Fc Fluffy Aimers 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Profil zawieszony 28%, Fc Fluffy Aimers 72%.
Profil zawieszony - Fc Fluffy Aimers 8:0