Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wisla K KKS Laksoon United
Normal Tactiek Laksoon
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 27.7
poor Schieten good
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Tyliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastidas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartkowiak rent richting de bal. Bartkowiak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bastidas onderschept slim de pass. Bastidas speelt de bal door. Măldărăşanu is nu in balbezit. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Czwonka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ban rent richting de bal. Kremblewski maakt een afschuwelijke overtreding. Kremblewski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kupczyk kopt de bal weg. Daar is Tyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szura de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Ban is nu in balbezit. Gobinet begaat een overtreding. Ban raakt geblesseerd tijdens het duel. Louka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bartkowiak is nu in balbezit. Bartkowiak draait met de bal, schiet en ... Ignaczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tyliński met een sublieme pass. Melnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Ban de bal. Ban met een sublieme pass. Kremblewski is nu in balbezit. Măldărăşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisla K - KKS Laksoon United 0:1

36e minuut.
Louka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Louka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisla K - KKS Laksoon United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisla K 67%, KKS Laksoon United 33%.
FC Wisla K - KKS Laksoon United 0:2

46e minuut.
Kindelán rent richting de bal. Bartkowiak rent richting de bal. Bartkowiak passt de bal zonder na te denken. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk passt de bal in één keer door. Kremblewski geeft de bal voor. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Ignaczak met een harde bal richting middenveld. Inworp. Ban met de inworp. Louka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ban met de inworp. Louka bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melnicki krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kupczyk probeert naar een medespeler te passen. Bartkowiak rent richting de bal. Bartkowiak passt de bal met de wreef. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bartkowiak onderschept slim de pass. Bartkowiak geeft een lange en hoge pass. Gobinet probeert de bal aan de voet te houden. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bartkowiak is nu in balbezit. Rybar is nu in balbezit. Met opzet legt Bartkowiak zijn tegenspeler op de grond. Bartkowiak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Kupczyk passt de bal in één keer door. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Măldărăşanu. Măldărăşanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisla K 63%, KKS Laksoon United 37%.
FC Wisla K - KKS Laksoon United 0:2