Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Laksoon United JaroMich
Laksoon Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 19.4
adequate Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Woronicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Furga de bal onder controle te krijgen. Fortuna rent richting de bal. Fortuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kupczyk passt de bal zonder na te denken. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas speelt de bal door. Garvens rent richting de bal. Garvens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Laksoon United - JaroMich 1:0

28e minuut.
Jurzyc is nu in balbezit. Gallo onderschept slim de pass. Gallo passt de bal zonder na te denken. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Măldărăşanu met een snelle inworp. Louka heeft problemen om de bal te vangen. Louka passt de bal in één keer door. Garvens is nu in balbezit. Garvens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jurzyc rent richting de bal. Gallo begaat een overtreding. Jurzyc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fortuna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Korczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gadecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Laksoon United - JaroMich 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Laksoon United 30%, JaroMich 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS Laksoon United - JaroMich 1:1

56e minuut.
Daar is Fortuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas maakt een afschuwelijke overtreding. Dziwny raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dziwny kan niet meer verder spelen. Przybysz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Staczanowski probeert naar een medespeler te passen. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz geeft de bal voor. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadecki schiet op doel. Topszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Laksoon United - JaroMich 1:2

74e minuut.
Korczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Korczewski met een sublieme pass. Jurzyc is nu in balbezit. Jurzyc schiet op doel. Topszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Laksoon United - JaroMich 1:3

75e minuut.
Fortuna onderschept slim de pass. Kupczyk onderschept slim de pass. Kupczyk probeert naar een medespeler te passen. Bastidas rent richting de bal. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bastidas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gallo de bal. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Błażejczyk geeft een hoge lob. Gadecki met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Jurzyc de bal onder controle te krijgen. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Laksoon United 48%, JaroMich 52%.
KKS Laksoon United - JaroMich 1:3