Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karcące Gogle TSW Czarnochowice
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Urbański passt de bal in één keer door. Zająkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zająkała onderschept slim de pass. Zająkała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Rybacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgiałło speelt de bal door. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karcące Gogle - TSW Czarnochowice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karcące Gogle 43%, TSW Czarnochowice 57%.
Karcące Gogle - TSW Czarnochowice 0:1

47e minuut.
Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer onderschept slim de pass. Pakizer haalt uit met een fantastische trap. Kuźma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Cywka met een sublieme pass. Pakizer is nu in balbezit. Szebert is nu in balbezit. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zająkała heeft problemen om de bal te vangen. Żychliński is nu in balbezit. Zająkała verovert de bal door een tackle van achteren. Przecinak rent richting de bal. Przecinak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Przecinak geeft een lange en hoge pass. Jagodziński rent richting de bal. Szmatiuk maakt een afschuwelijke overtreding. Szmatiuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jagodziński met de inworp. Klungelig pakt Zająkała de bal. Zająkała haalt uit met een fantastische trap. Bergier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cywka verovert de bal door een tackle van achteren. Cywka met een sublieme pass. Pakizer rent richting de bal. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Starzewski trapt de bal weg van het doel. Kiełbowicz rent richting de bal. Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karcące Gogle 45%, TSW Czarnochowice 55%.
Karcące Gogle - TSW Czarnochowice 0:1