Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Zakrzów Czarni Miksa sport
532 classico Tactiek 343
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 38.3
zeer goed Schieten redelijk
matig Passen matig
solide Verdedigen redelijk


9e minuut.
Brychczy kopt de bal weg. Klungelig pakt Barski de bal. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... Klewer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Miksa sport 1:0

15e minuut.
Lozinskij met een sublieme pass. Lemos rent richting de bal. Lemos passt de bal in één keer door. Nănescu rent richting de bal. Nănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Widuch speelt de bal door. Lozinskij is nu in balbezit. Met opzet legt Brychczy zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Brychczy naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Nieznośny met een snelle inworp. Kopciński is nu in balbezit. Kopciński geeft een hoge lob. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Klewer bokst de bal weg.

30e minuut.
Dimitrie is nu in balbezit. Widuch verovert de bal door een tackle van achteren. Widuch probeert naar een medespeler te passen. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Baniak rent richting de bal. Baniak passt de bal met de wreef. Wampir bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampir haalt uit met een fantastische trap. Voyeux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Miksa sport 1:1

33e minuut.
Kopciński passt de bal in één keer door. Daar is Widuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widuch geeft een lange en hoge pass. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Oblak de bal onder controle te krijgen. Widuch kopt de bal weg. Klungelig pakt Lemos de bal. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... Klewer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Nănescu draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Voyeux trapt de bal weg. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Miksa sport 2:1

45e minuut.
Wampir probeert naar een medespeler te passen. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Miksa sport 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 48%, Miksa sport 52%.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Miksa sport 3:1

49e minuut.
Nănescu geeft een hoge lob. Dimitrie kopt de bal weg. Stacey probeert de bal aan de voet te houden. Wampir rent richting de bal. Wampir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Widuch speelt de bal door. Barski rent richting de bal. Isbrandt onderschept slim de pass. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... Klewer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Miksa sport 4:1

58e minuut.
Oblak verovert de bal door een tackle van achteren. Oblak passt de bal met de wreef. Nieziemski rent richting de bal. Isbrandt onderschept slim de pass. Isbrandt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wampir onderschept slim de pass. Kekelík onderschept slim de pass. Baniak begaat een overtreding. Baniak krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Widuch met een snelle inworp. Urbacz rent richting de bal. Urbacz passt de bal zonder na te denken. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Klewer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Lozinskij geeft een lange en hoge pass. Stacey rent richting de bal. Torresi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stacey moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stacey kan niet meer verder spelen. Ullaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barski is nu in balbezit. Isbrandt onderschept slim de pass. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Miksa sport 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 40%, Miksa sport 60%.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Miksa sport 5:1