Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobrzyniewo FC_BARCA_FC
1-4-1-3-2 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 31.4
very good Schieten weak
good Passen adequate
average Verdedigen average


7e minuut.
Sioćko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz onderschept slim de pass. Krentusz geeft een hoge lob. Daar is Chikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chikov geeft een hoge lob. Piękniś bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Klimowski is nu in balbezit. Belmellat onderschept slim de pass. Belmellat speelt de bal door. Mas is nu in balbezit. Mas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Mas verovert de bal door een tackle van achteren. Mas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łowicki de bal. Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz draait met de bal, schiet en ... Piękniś bokst de bal weg. Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland schiet op doel. Piękniś bokst de bal weg.

24e minuut.
Boniecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Belmellat de bal. Belmellat geeft een hoge lob. Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Piękniś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Belmellat is nu in balbezit. Belmellat geeft de bal voor. Daar is Wenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mas is nu in balbezit. Mas draait met de bal, schiet en ... Piękniś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Honkaranta rent richting de bal. Honkaranta probeert naar een medespeler te passen. Mas rent richting de bal. Mas draait met de bal, schiet en ... Boniecki probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Honkaranta probeert naar een medespeler te passen. Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland passt de bal met de wreef. Mas is nu in balbezit. Mas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobrzyniewo 41%, FC_BARCA_FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dobrzyniewo - FC_BARCA_FC 0:0

55e minuut.
Łowicki rent richting de bal. Holland onderschept slim de pass. Holland passt de bal met de wreef. Mas rent richting de bal. Mas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Honkaranta verovert de bal door een tackle van achteren. Honkaranta passt de bal zonder na te denken. Mas rent richting de bal. Mas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wenta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chikov zal de hoekschop nemen. Holland maakt een snoekduik en kopt de bal. Piękniś probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Krentusz onderschept slim de pass. Krentusz probeert naar een medespeler te passen. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland verovert de bal door een tackle van achteren. Holland haalt uit met een fantastische trap. Piękniś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo - FC_BARCA_FC 1:0

70e minuut.
Honkaranta geeft een lange en hoge pass. Chikov kopt de bal weg. Mas is nu in balbezit. Holland is nu in balbezit. Holland draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo - FC_BARCA_FC 2:0

70e minuut.
Ateşli komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Chatzipanagis met een snelle inworp. Honkaranta geeft de bal voor. Klungelig pakt Wenta de bal. Mas is nu in balbezit. Mas draait met de bal, schiet en ... Piękniś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Krentusz onderschept slim de pass. Krentusz probeert naar een medespeler te passen. Mas rent richting de bal. Holland is nu in balbezit. Holland draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo - FC_BARCA_FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobrzyniewo 46%, FC_BARCA_FC 54%.
Dobrzyniewo - FC_BARCA_FC 3:0