Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS LAJKONIK 2610 ŚWINIA
451 Tactiek PIERWSZA
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 24.7
excellent Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrda verovert de bal door een tackle van achteren. Havrda speelt de bal door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - ŚWINIA 1:0

4e minuut.
Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadbrzeski. Dyluś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guzmán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dyluś krijgt zijn hoofd ertegen. Zbozień bokst de bal weg.

7e minuut.
Çeşnici passt de bal in één keer door. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś schiet op doel. Zbozień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wartalski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - ŚWINIA 2:0

13e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Nadbrzeski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Szala probeert de bal met de borst te controleren. Havrda is nu in balbezit. Havrda geeft de bal voor. Dyluś rent richting de bal. Dyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - ŚWINIA 3:0

24e minuut.
Virviescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Virviescas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dyluś de bal. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zbozień met een harde bal richting middenveld. Guzmán kopt de bal weg. Białek heeft problemen om de bal te vangen. Dyluś rent richting de bal. Dyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - ŚWINIA 4:0

32e minuut.
Çeşnici speelt de bal door. Daar is Nadbrzeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyluś rent richting de bal. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. Zbozień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - ŚWINIA 5:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Virviescas met een snelle inworp. Havrda speelt de bal door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - ŚWINIA 6:0

44e minuut.
Virviescas passt de bal in één keer door. Havrda is nu in balbezit. Havrda passt de bal in één keer door. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - ŚWINIA 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 29%, ŚWINIA 71%.
KS LAJKONIK 2610 - ŚWINIA 7:0

47e minuut.
Frelek is nu in balbezit. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Dyluś rent richting de bal. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. Zbozień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Nadbrzeski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Găină met de inworp. Çeşnici geeft een hoge lob. Dyluś springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - ŚWINIA 8:0

53e minuut.
Lorenc rent richting de bal. Virviescas onderschept slim de pass. Virviescas probeert naar een medespeler te passen. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - ŚWINIA 9:0

54e minuut.
Havrda passt de bal met de wreef. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ met een sublieme pass. Dyluś rent richting de bal. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Çeşnici geeft een lange en hoge pass. Nadbrzeski kopt de bal weg. Çeşnici bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnici geeft de bal voor. Dyluś springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Çeşnici passt de bal in één keer door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudziel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kudziel krijgt een gele kaart. Bondăreţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guzmán met een snel genomen vrije trap. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - ŚWINIA 10:0

64e minuut.
Găină met een sublieme pass. Çeşnici rent richting de bal. Çeşnici geeft de bal voor. Dyluś heeft problemen om de bal te vangen. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. Zbozień bokst de bal weg.

65e minuut.
Nadbrzeski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Çeşnici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dyluś heeft problemen om de bal te vangen. Dyluś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

68e minuut.
Çeşnici geeft een hoge lob. Wartalski kopt de bal weg. Havrda met een sublieme pass. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś schiet op doel. Zbozień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Çeşnici onderschept slim de pass. Çeşnici met een sublieme pass. Găină heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Dyluś de bal onder controle te krijgen. Havrda is nu in balbezit. Havrda passt de bal met de wreef. Dyluś rent richting de bal. Dyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - ŚWINIA 11:0

83e minuut.
Lorenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Virviescas onderschept slim de pass. Virviescas probeert naar een medespeler te passen. Dyluś rent richting de bal. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 23%, ŚWINIA 77%.
KS LAJKONIK 2610 - ŚWINIA 11:0