Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS NAJLEPSI MightyFC
próba 1 Tactiek 123
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 43.2
weak Schieten good
average Passen average
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Haleský geeft de bal voor. Pawełczyk probeert de bal aan de voet te houden. Luque is nu in balbezit. Luque schiet op doel. Chierchio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS NAJLEPSI - MightyFC 0:1

17e minuut.
Jardin geeft de bal voor. Mândreanu probeert naar een medespeler te passen. Kieliszek rent richting de bal. Klarin verovert de bal door een tackle van achteren. Klarin geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Chierchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Klarin geeft de bal voor. Pawełczyk is nu in balbezit. Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Luque draait met de bal, schiet en ... Chierchio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS NAJLEPSI - MightyFC 0:2

25e minuut.
Haleský bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleský probeert naar een medespeler te passen. Jardin geeft een lange en hoge pass. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jardin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mitkov de bal. Mândreanu is nu in balbezit. Mitkov rent richting de bal. Mitkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jardin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luque speelt de bal door. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov schiet op doel. Pîrvulescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS NAJLEPSI - MightyFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS NAJLEPSI 69%, MightyFC 31%.
KS NAJLEPSI - MightyFC 0:3

51e minuut.
Jardin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mannari komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kieliszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plazas passt de bal met de wreef. Lach rent richting de bal. Lach geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Ayaydın rent richting de bal. Klarin verovert de bal door een tackle van achteren. Klarin geeft een lange en hoge pass. Daar is Luque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zarandona passt de bal zonder na te denken. Pîrvulescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Luque de bal. Luque schiet op doel. Chierchio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS NAJLEPSI - MightyFC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS NAJLEPSI 66%, MightyFC 34%.
KS NAJLEPSI - MightyFC 0:4