Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS Baby BAR BarceIona
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bzdyra met de inworp. Niedbała is nu in balbezit. Janczar onderschept slim de pass. Janczar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Półtorak is nu in balbezit. Półtorak geeft een lange en hoge pass. Daar is Wujaszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuraś onderschept slim de pass. Kuraś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Baby - BAR BarceIona 1:0

19e minuut.
Janczar geeft de bal voor. Rybski kopt de bal weg. Pawlica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buzała is nu in balbezit. Buzała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kuczyński probeert naar een medespeler te passen. Powałka is nu in balbezit. Powałka met een sublieme pass. Kuraś rent richting de bal. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Baby 53%, BAR BarceIona 47%.
PKS Baby - BAR BarceIona 1:0

49e minuut.
Powałka is nu in balbezit. Powałka passt de bal met de wreef. Kuraś rent richting de bal. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. Wujaszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Iwanowski geeft de bal voor. Inworp. Baranowski met de inworp. Powałka is nu in balbezit. Powałka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Baranowski onderschept slim de pass. Baranowski geeft de bal voor. Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Klungelig pakt Powałka de bal. Mleczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mleczarz speelt de bal door. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski geeft een lange en hoge pass. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar rent richting de bal. Janczar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PKS Baby - BAR BarceIona 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Baby 47%, BAR BarceIona 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PKS Baby - BAR BarceIona 1:1