Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chłopcy Chlory DebicaFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Zapotoczny passt de bal met de wreef. Jamróz rent richting de bal. Jamróz met een sublieme pass. Kowal is nu in balbezit. Kowal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fordamski rent richting de bal. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko onderschept slim de pass. Daar is Fordamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fordamski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mikuta rent richting de bal. Mikuta passt de bal in één keer door. Kowal is nu in balbezit. Kowal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kulas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pobóg verovert de bal door een tackle van achteren. Pobóg passt de bal in één keer door. Smolarow rent richting de bal. Smolarow schiet op doel. Bojanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy Chlory - DebicaFC 1:0

33e minuut.
Stygienko geeft de bal voor. Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fordamski rent richting de bal. Fordamski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zabłocki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bzyk zal de hoekschop nemen. Jamróz heeft problemen om de bal te vangen. Fordamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fordamski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chłopcy Chlory - DebicaFC 1:1

39e minuut.
Stygienko rent richting de bal. Stygienko passt de bal zonder na te denken. Kiciński is nu in balbezit. Fordamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fordamski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kowal rent richting de bal. Kwaśniewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kowal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Smolarow neemt zijn aanloop. Bojanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy Chlory - DebicaFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy Chlory 49%, DebicaFC 51%.
Chłopcy Chlory - DebicaFC 2:1

51e minuut.
Zarzycki rent richting de bal. Zarzycki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pobóg de bal. Kowal rent richting de bal. Kowal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Jamróz is nu in balbezit. Jamróz passt de bal met de wreef. Jopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal is nu in balbezit. Kowal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jamróz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szkudelski de bal. Szkudelski passt de bal met de wreef. Kowal is nu in balbezit. Kowal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Madera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bzyk met de inworp. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zarzycki rent richting de bal. Zarzycki speelt de bal door. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal haalt uit met een fantastische trap. Sędłak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pobóg geeft een lange en hoge pass. Zarzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopek begaat een overtreding. Jopek krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Pobóg passt de bal met de wreef. Kulas geeft de bal voor. Fordamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko rent richting de bal. Stygienko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy Chlory 52%, DebicaFC 48%.
Chłopcy Chlory - DebicaFC 2:1