Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0057
  • Stadion: Vert Isel
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1523
Wyjątkowe Wuje BATORY HKS
424 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 18
matig Schieten zwak
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Inworp. Małyczak met een snelle inworp. Gubiec geeft een lange en hoge pass. Sztanga rent richting de bal. Sztanga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński geeft een hoge lob. Blanco krijgt zijn hoofd ertegen. Łuszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - BATORY HKS 1:0

16e minuut.
Ufuker passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Konopelski is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - BATORY HKS 2:0

22e minuut.
Kaczorowski is nu in balbezit. Konopelski onderschept slim de pass. Konopelski speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - BATORY HKS 3:0

25e minuut.
Groncik is nu in balbezit. Ufuker rent richting de bal. Ufuker passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Konopelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczorowski speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Łuszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - BATORY HKS 4:0

41e minuut.
Ufuker met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Kłosowski is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ufuker kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit. Kaczorowski is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ufuker probeert naar een medespeler te passen. Demirpençe met een sublieme pass. Ostocki rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Łuszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jędrysik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Konopelski de bal. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - BATORY HKS 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyjątkowe Wuje 33%, BATORY HKS 67%.
Wyjątkowe Wuje - BATORY HKS 5:0

54e minuut.
Groncik is nu in balbezit. Kaczorowski onderschept slim de pass. Kaczorowski passt de bal in één keer door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Kaczorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - BATORY HKS 6:0

59e minuut.
Klungelig pakt Gubiec de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco passt de bal in één keer door. Jędrysik is nu in balbezit. Jędrysik haalt uit met een fantastische trap. Łuszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Konopelski is nu in balbezit. Demirpençe rent richting de bal. Demirpençe passt de bal in één keer door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Groncik rent richting de bal. Groncik speelt de bal door. Ufuker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gubiec rent richting de bal. Gubiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
de la Motte kopt de bal weg. Demirpençe rent richting de bal. Demirpençe geeft de bal voor. Jędrysik rent richting de bal. Jędrysik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sztanga is nu in balbezit. Butacu rent richting de bal. Sztanga begaat een overtreding. Sztanga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyjątkowe Wuje 31%, BATORY HKS 69%.
Wyjątkowe Wuje - BATORY HKS 6:0