Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zdradzieckie Mordeczki leniwce
Atak Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 17
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Urbanowski geeft een hoge lob. Inworp. Debray met een snelle inworp. Stathopoulos is nu in balbezit. Stathopoulos geeft de bal voor. Radłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Inworp. Muziek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moricone bereikt de bal nog maar net als eerste. Moricone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdradzieckie Mordeczki - leniwce 1:0

11e minuut.
Polański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bernacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stathopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stathopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zdradzieckie Mordeczki - leniwce 2:0

14e minuut.
Topka probeert naar een medespeler te passen. Trerecki probeert naar een medespeler te passen. Moricone rent richting de bal. Moricone haalt uit met een fantastische trap. Radłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdradzieckie Mordeczki - leniwce 3:0

17e minuut.
Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Debray is nu in balbezit. Debray geeft een hoge lob. Moricone bereikt de bal nog maar net als eerste. Moricone haalt uit met een fantastische trap. Radłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giemzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemzik draait met de bal, schiet en ... Stathopoulos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdradzieckie Mordeczki - leniwce 4:0

19e minuut.
Muziek is nu in balbezit. Giemzik verovert de bal door een tackle van achteren. Stathopoulos is nu in balbezit. Stathopoulos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Walicki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Trerecki verovert de bal door een tackle van achteren. Debray geeft een hoge lob. Moricone bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek is nu in balbezit. Muziek geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Topka passt de bal zonder na te denken. Giemzik probeert de bal met de borst te controleren. Topka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topka krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Polański bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki onderschept slim de pass. Trerecki geeft de bal voor. Moricone rent richting de bal. Moricone geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Urbanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemzik verovert de bal door een tackle van achteren. Giemzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zdradzieckie Mordeczki - leniwce 5:0

26e minuut.
Inworp. Debray met een snelle inworp. Stathopoulos is nu in balbezit. Stathopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zdradzieckie Mordeczki - leniwce 6:0

27e minuut.
Debray is nu in balbezit. Debray passt de bal zonder na te denken. Giemzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stathopoulos is nu in balbezit. Stathopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radłowski trapt de bal weg van het doel. Debray kopt de bal weg. Stathopoulos is nu in balbezit. Stathopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Debray kopt de bal weg. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek verovert de bal door een tackle van achteren. Giemzik rent richting de bal. Giemzik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Muziek rent richting de bal. Giemzik verovert de bal door een tackle van achteren. Giemzik passt de bal in één keer door. Stathopoulos is nu in balbezit. Stathopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdradzieckie Mordeczki - leniwce 7:0

42e minuut.
Muziek geeft de bal voor. Olondris geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tarantowicz de bal. Giemzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemzik schiet op doel. Radłowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moricone rent richting de bal. Moricone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdradzieckie Mordeczki - leniwce 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zdradzieckie Mordeczki 22%, leniwce 78%.
Zdradzieckie Mordeczki - leniwce 8:0

49e minuut.
Giemzik draait met de bal, schiet en ... Stathopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Radłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Moricone is nu in balbezit. Moricone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zdradzieckie Mordeczki - leniwce 9:0

50e minuut.
Trerecki probeert naar een medespeler te passen. Debray is nu in balbezit. Debray passt de bal met de wreef. Giemzik rent richting de bal. Giemzik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Polański is nu in balbezit. Debray bereikt de bal nog maar net als eerste. Debray passt de bal zonder na te denken. Giemzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemzik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Radłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radłowski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Debray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trerecki rent richting de bal. Trerecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Polański rent richting de bal. Debray verovert de bal door een tackle van achteren. Debray met een sublieme pass. Giemzik is nu in balbezit. Giemzik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Stathopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stathopoulos geeft een lange en hoge pass. Daar is Urbanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stathopoulos rent richting de bal. Stathopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Trerecki kopt de bal weg. Giemzik heeft problemen om de bal te vangen. Giemzik geeft de bal voor. Stathopoulos rent richting de bal. Stathopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zdradzieckie Mordeczki 19%, leniwce 81%.
Zdradzieckie Mordeczki - leniwce 9:0