Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0060
  • Stadion: Takk Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2787
Takk Contra Zawiść
aaa Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 21.6
excellent Schieten average
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Roztwór onderschept slim de pass. Roztwór speelt de bal door. Galinho geeft de bal voor. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Gaszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas geeft een lange en hoge pass. Dorsz heeft problemen om de bal te vangen. Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fiutowski kopt de bal weg. Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou geeft de bal voor. Cabezas kan de bal niet met de borst controleren. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Takk - Contra Zawiść 1:0

5e minuut.
Riou passt de bal zonder na te denken. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Galinho is nu in balbezit. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Skirło controleert de bal met de borst. Kołakowski onderschept slim de pass. Kołakowski met een sublieme pass. Bezler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Takk - Contra Zawiść 1:1

13e minuut.
Daar is Bonaparte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiutowski is nu in balbezit. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas schiet op doel. Gaszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Takk - Contra Zawiść 2:1

14e minuut.
Bonaparte verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fiutowski. Bonaparte raakt geblesseerd tijdens het duel. Argeşeanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabezas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Roztwór met een harde bal richting middenveld. Riou rent richting de bal. Riou passt de bal met de wreef. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Gaszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Riou is nu in balbezit. Riou passt de bal zonder na te denken. Gołysz probeert naar een medespeler te passen. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Morda rent richting de bal. Morda speelt de bal door. Bezler is nu in balbezit. Berthelsen rent richting de bal. Berthelsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Roztwór geeft de bal voor. Dorsz heeft problemen om de bal te vangen. Dorsz passt de bal met de wreef. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Gaszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Galinho probeert naar een medespeler te passen. Riou is nu in balbezit. Riou met een sublieme pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Muchowski passt de bal in één keer door. Świstak heeft problemen om de bal te vangen. Gacka maakt een afschuwelijke overtreding. Gacka krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Fiutowski rent richting de bal. Argeşeanu onderschept slim de pass. Argeşeanu met een sublieme pass. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Takk - Contra Zawiść 3:1

44e minuut.
Fiutowski rent richting de bal. Riou onderschept slim de pass. Riou speelt de bal door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Gaszyński bokst de bal weg.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Fiutowski de bal onder controle te krijgen. Kołakowski rent richting de bal. Skirło geeft een lange en hoge pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonaparte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaparte schiet op doel. Paal! Gaszyński bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Takk 34%, Contra Zawiść 66%.
Takk - Contra Zawiść 3:1

48e minuut.
Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda probeert naar een medespeler te passen. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski geeft een lange en hoge pass. Cabezas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Takk - Contra Zawiść 4:1

49e minuut.
Tarnawski is nu in balbezit. Morda speelt de bal door. Bezler is nu in balbezit. Kikowski met een sublieme pass. Gacka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Riou speelt de bal door. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gołysz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Takk - Contra Zawiść 5:1

53e minuut.
Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu geeft de bal voor. Muchowski is nu in balbezit. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Roztwór onderschept slim de pass. Roztwór geeft de bal voor. Tarnawski heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Richter komt het veld opgelopen. Surak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Inworp. Bonaparte met een snelle inworp. Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou onderschept slim de pass. Riou geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Argeşeanu speelt de bal door. Klungelig pakt Cabezas de bal. Tarnawski is nu in balbezit. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Richter passt de bal zonder na te denken. Tarnawski probeert de bal aan de voet te houden. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Gaszyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Takk - Contra Zawiść 6:1

74e minuut.
Tarnawski met een sublieme pass. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Dorsz bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gacka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Surak de bal. Surak passt de bal zonder na te denken. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Morda geeft een lange en hoge pass. Riou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Argeşeanu kopt de bal weg. Cabezas kan de bal niet met de borst controleren. Cabezas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaszyński met een sublieme pass. Surak is nu in balbezit. Surak geeft de bal voor. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Skirło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surak speelt de bal door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaparte onderschept slim de pass. Bonaparte geeft een hoge lob. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Takk 21%, Contra Zawiść 79%.
Takk - Contra Zawiść 6:1