Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SzTywny`s Killers ASP Działdowo
mordulec 666 Tactiek 424
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.8 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


18e minuut.
Osajda is nu in balbezit. Osajda speelt de bal door. Makoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Haciej verovert de bal door een tackle van achteren. Haciej met een sublieme pass. Lód rent richting de bal. Kotnis verovert de bal door een tackle van achteren. Kotnis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SzTywny`s Killers - ASP Działdowo 1:0

24e minuut.
Żbikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żbikowski passt de bal met de wreef. Daar is Sitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej schiet op doel. Chałaśkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sitek is nu in balbezit. Sitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SzTywny`s Killers - ASP Działdowo 1:1

32e minuut.
Osajda rent richting de bal. Osajda met een sublieme pass. Haciej is nu in balbezit. Haciej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Makoś met een sublieme pass. Klungelig pakt Haciej de bal. Haciej speelt de bal door. Sitek is nu in balbezit. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SzTywny`s Killers - ASP Działdowo 1:2

36e minuut.
Zachęta met een sublieme pass. Inworp. Kłak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj passt de bal zonder na te denken. Sznaucner probeert de bal aan de voet te houden. Matyasik rent richting de bal. Matyasik haalt uit met een fantastische trap. Gniewek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SzTywny`s Killers 66%, ASP Działdowo 34%.
SzTywny`s Killers - ASP Działdowo 1:2

49e minuut.
Inworp. Matyasik met de inworp. Sitek is nu in balbezit. Sitek schiet op doel. De bal raakt de paal. Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pietraszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krasiński met een snelle inworp. Machaj heeft problemen om de bal te vangen. Matyasik verovert de bal door een tackle van achteren. Matyasik haalt uit met een fantastische trap. Gniewek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żbikowski rent richting de bal. Żbikowski speelt de bal door. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haciej rent richting de bal. Haciej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kłak met een snelle inworp. Haciej met een sublieme pass. Makoś rent richting de bal. Makoś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Kotnis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyasik onderschept slim de pass. Matyasik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SzTywny`s Killers 55%, ASP Działdowo 45%.
SzTywny`s Killers - ASP Działdowo 1:2