Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daru Team FC Sao Pablo
Normal Tactiek Mineiro 2 bar
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
24 gemiddelde waardering 46.2
matig Schieten formidabel
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen solide


4e minuut.
Lamka trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tognarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lamka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - FC Sao Pablo 0:1

5e minuut.
Tognarelli is nu in balbezit. Tognarelli geeft de bal voor. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Lamka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - FC Sao Pablo 0:2

6e minuut.
Daar is Neneman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadevosyan onderschept slim de pass. Kucz verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tognarelli. Neneman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neneman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fijałkowski rent richting de bal. Fijałkowski passt de bal zonder na te denken. Tadevosyan heeft problemen om de bal te vangen. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Lamka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - FC Sao Pablo 0:3

14e minuut.
Kucz met een sublieme pass. Daar is Szczerbaniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadevosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - FC Sao Pablo 0:4

21e minuut.
Wężowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki passt de bal met de wreef. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - FC Sao Pablo 0:5

28e minuut.
Chałaśkiewicz rent richting de bal. Chałaśkiewicz geeft de bal voor. Caliński is nu in balbezit. Caliński draait met de bal, schiet en ... Łukawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - FC Sao Pablo 1:5

31e minuut.
Reks probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki met een sublieme pass. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - FC Sao Pablo 1:6

32e minuut.
Daar is Tadevosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tadevosyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fijałkowski kopt de bal weg. Daar is Kucz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Lamka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - FC Sao Pablo 1:7

35e minuut.
Chałaśkiewicz rent richting de bal. Chałaśkiewicz geeft een hoge lob. Płocharski geeft de bal voor. Tadevosyan kan de bal niet met de borst controleren. Tadevosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - FC Sao Pablo 1:8

40e minuut.
Klungelig pakt Kucz de bal. Fijałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijałkowski passt de bal zonder na te denken. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Laska kopt de bal weg. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki speelt de bal door. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Laska onderschept slim de pass. Laska passt de bal met de wreef. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Olszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Neneman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijałkowski passt de bal met de wreef. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daru Team 71%, FC Sao Pablo 29%.
Daru Team - FC Sao Pablo 1:8

46e minuut.
Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caliński. Tadevosyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fijałkowski met een snel genomen vrije trap. Tadevosyan heeft problemen om de bal te vangen. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Słowiok is nu in balbezit. Laska verovert de bal door een tackle van achteren. Laska passt de bal in één keer door. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak geeft een hoge lob. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan schiet op doel. Lamka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - FC Sao Pablo 1:9

56e minuut.
Laska geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olszewski de bal. Szczerbaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan onderschept slim de pass. Tadevosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - FC Sao Pablo 1:10

59e minuut.
Tognarelli onderschept slim de pass. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki probeert naar een medespeler te passen. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lamka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Tognarelli geeft de bal voor. Olszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Linka de bal. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tognarelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neneman. Tognarelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chałaśkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wężowiecki de bal. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Lamka met een harde bal richting middenveld. Tognarelli kopt de bal weg. Daar is Kuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Lamka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - FC Sao Pablo 1:11

73e minuut.
Tadevosyan rent richting de bal. Linka rent richting de bal. Tadevosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tognarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki passt de bal in één keer door. Tadevosyan rent richting de bal. Paal!

81e minuut.
Laska is nu in balbezit. Laska speelt de bal door. Szczerbaniewicz rent richting de bal. Tadevosyan onderschept slim de pass. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Lamka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Olszewski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - FC Sao Pablo 1:12

88e minuut.
Tognarelli passt de bal zonder na te denken. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daru Team 75%, FC Sao Pablo 25%.
Daru Team - FC Sao Pablo 1:12