Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szmaciaki Jastrzębie Szczecinskie Cietrzewie
442moja2 Tactiek T4
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 44.9
adequate Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen good


20e minuut.
Zlatkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraccioli verovert de bal door een tackle van achteren. Caraccioli speelt de bal door. Anthonsen is nu in balbezit. Anthonsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Szczecinskie Cietrzewie 0:1

30e minuut.
Pitombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea onderschept slim de pass. Beclea passt de bal in één keer door. Peresada bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresada geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Szczecinskie Cietrzewie 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaciaki Jastrzębie 56%, Szczecinskie Cietrzewie 44%.
Szmaciaki Jastrzębie - Szczecinskie Cietrzewie 0:2

47e minuut.
Inworp. Peresada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalina is nu in balbezit. Kalina geeft de bal voor. Beclea springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Sá Pato geeft een hoge lob. Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalina geeft de bal voor. Anthonsen springt en kopt de bal. Pitombo heeft problemen om de bal te vangen. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Maruca rent richting de bal. Maruca geeft de bal voor. Oryszczak heeft problemen om de bal te vangen. Buczkowski rent richting de bal. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Louboutin rent richting de bal. Rákosi verovert de bal door een tackle van achteren. Rákosi met een sublieme pass. Anthonsen is nu in balbezit. Anthonsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pérez Aznar heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Aznar passt de bal in één keer door. Caraccioli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beclea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zlatkov probeert naar een medespeler te passen. Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caraccioli. Caraccioli krijgt een gele kaart. Viana raakt geblesseerd tijdens het duel. Viana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zlatkov kopt de bal weg. Pérez Aznar bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buczkowski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Buczkowski kopt de bal weg. Paz probeert de bal aan de voet te houden. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Szczecinskie Cietrzewie 1:2

90e minuut.
Viana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maruca de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Aznar. Pérez Aznar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaciaki Jastrzębie 58%, Szczecinskie Cietrzewie 42%.
Szmaciaki Jastrzębie - Szczecinskie Cietrzewie 1:2