Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tadeusz RTS Widzew Łódź Górna
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kurczyński is nu in balbezit. Janduda onderschept slim de pass. Janduda geeft een hoge lob. Daar is Jankowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Janduda rent richting de bal. Kurczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczyński passt de bal in één keer door. Siciński is nu in balbezit. Siciński haalt uit met een fantastische trap. Koźlik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Szwedo rent richting de bal. Byśkiniewicz onderschept slim de pass. Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jankowiak de bal. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Konowalski passt de bal in één keer door. Samulewski rent richting de bal. Samulewski passt de bal zonder na te denken. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadeusz - RTS Widzew Łódź Górna 1:0

33e minuut.
Piesiura geeft de bal voor. Siciński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyburski. Tyburski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Łomiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marszal komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Giernatowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samulewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Szwedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwedo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giernatowski de bal. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadeusz - RTS Widzew Łódź Górna 2:0

45e minuut.
Klungelig pakt Marszal de bal. Siciński rent richting de bal. Marszal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marszal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tadeusz 50%, RTS Widzew Łódź Górna 50%.
KS Tadeusz - RTS Widzew Łódź Górna 2:0

46e minuut.
Marszal rent richting de bal. Siciński onderschept slim de pass. Jankowiak onderschept slim de pass. Marszal rent richting de bal. Marszal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Giernatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giernatowski probeert naar een medespeler te passen. Marszal rent richting de bal. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ruszczyc is nu in balbezit. Ruszczyc geeft de bal voor. Daar is Tyburski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Konowalski is nu in balbezit. Marszal is nu in balbezit. Konowalski maakt een afschuwelijke overtreding. Konowalski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Marszal moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marszal kan niet meer verder spelen. Wałkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tadeusz 67%, RTS Widzew Łódź Górna 33%.
KS Tadeusz - RTS Widzew Łódź Górna 2:0