Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Siersza Kapiatka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Kęcki passt de bal in één keer door. Tokarczuk is nu in balbezit. Tokarczuk draait met de bal, schiet en ... Olszański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Nowosad speelt de bal door. Tworkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grodzki. Tworkowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tworkowski kan niet meer verder spelen. Borończyk komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Tokarczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski rent richting de bal. Tokarczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Marczyk is nu in balbezit. Marczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bobkowski is nu in balbezit. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad passt de bal zonder na te denken. Grodzki is nu in balbezit. Grodzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kęsy passt de bal met de wreef. Kopaczewski speelt de bal door. Klungelig pakt Skrzypiec de bal. Grodzki rent richting de bal. Grodzki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Kęcki de bal. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad probeert naar een medespeler te passen. Grodzki rent richting de bal. Grodzki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tokarz rent richting de bal. Kopaczewski onderschept slim de pass. Kopaczewski passt de bal met de wreef. Grodzki rent richting de bal. Grodzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siersza 47%, Kapiatka 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik Siersza - Kapiatka 0:0

47e minuut.
Kęcki rent richting de bal. Kęcki passt de bal in één keer door. Skrzypiec rent richting de bal. Grodzki rent richting de bal. Grodzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nowosad verovert de bal door een tackle van achteren. Nowosad met een sublieme pass. Grodzki is nu in balbezit. Grodzki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lićwinko de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kargul zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Tokarczuk passt de bal zonder na te denken. Tokarz is nu in balbezit. Kowalkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kowalkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siersza 46%, Kapiatka 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik Siersza - Kapiatka 0:0