Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piguaszewscy Reduta Bisztynek
442 Tactiek ania
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 53.1
goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Rəfiyev geeft een hoge lob. Trinchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rørbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Cerber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Brocea onderschept slim de pass. Brocea passt de bal met de wreef. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. Cerber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piguaszewscy - Reduta Bisztynek 0:1

15e minuut.
Trinchi rent richting de bal. Brocea verovert de bal door een tackle van achteren. Brocea geeft de bal voor. Jingtian springt en kopt de bal. Cerber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piguaszewscy - Reduta Bisztynek 0:2

26e minuut.
Belodedici met een sublieme pass. Brocea rent richting de bal. Rørbæk probeert naar een medespeler te passen. Jingtian rent richting de bal. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jingtian onderschept slim de pass. Jingtian speelt de bal door. De Laet kan de bal niet met de borst controleren. Brocea is nu in balbezit. Brocea haalt uit met een fantastische trap. Cerber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici passt de bal zonder na te denken. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel. Cerber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piguaszewscy - Reduta Bisztynek 0:3

43e minuut.
Trinchi met een sublieme pass. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre passt de bal zonder na te denken. Daar is Stalmach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stalmach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Asnaghi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rørbæk is nu in balbezit. Rørbæk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piguaszewscy 62%, Reduta Bisztynek 38%.
Piguaszewscy - Reduta Bisztynek 0:3

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Derka met een harde bal richting middenveld. Rəfiyev kopt de bal weg. Brocea is nu in balbezit. Brocea draait met de bal, schiet en ... Cerber bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Urbányi verovert de bal door een tackle van achteren. Urbányi controleert de bal met de borst. Urbányi passt de bal met de wreef. Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Daar is Brocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingtian rent richting de bal. Sako onderschept slim de pass. Brocea onderschept slim de pass. Brocea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kalinowski kopt de bal weg. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici passt de bal met de wreef. Daar is Brocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sako verovert de bal door een tackle van achteren. Sako speelt de bal door. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rørbæk verovert de bal door een tackle van achteren. Rørbæk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Urbányi is nu in balbezit. Rørbæk verovert de bal door een tackle van achteren. Rørbæk geeft de bal voor. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. Cerber bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Brocea rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De Laet met een sublieme pass. Aguirre speelt de bal door. Urbányi speelt de bal door. Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piguaszewscy 55%, Reduta Bisztynek 45%.
Piguaszewscy - Reduta Bisztynek 0:3