Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazovia Ciechanów WKS Mieczysławka
Attack Tactiek 451
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 24.3
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Bolesta probeert naar een medespeler te passen. Sienkiewicz rent richting de bal. Kocór maakt een afschuwelijke overtreding. Kocór krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Lis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Manuszewski de bal. Brągiel onderschept slim de pass. Brągiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia Ciechanów - WKS Mieczysławka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia Ciechanów 48%, WKS Mieczysławka 52%.
Mazovia Ciechanów - WKS Mieczysławka 0:1

48e minuut.
Rychter is nu in balbezit. Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus passt de bal in één keer door. Brągiel is nu in balbezit. Brągiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Stąporski geeft een lange en hoge pass. Pilszak is nu in balbezit. Kocór onderschept slim de pass. Szupin is nu in balbezit. Szupin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolesta is nu in balbezit. Rychter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rychter krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Sznurowadło rent richting de bal. Sznurowadło passt de bal zonder na te denken. Brągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brągiel schiet op doel. Ossoliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Klungelig pakt Kocór de bal. Sienkiewicz is nu in balbezit. Kocór tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocór krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Biegalski met een harde bal richting middenveld. Daar is Sznurowadło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sznurowadło passt de bal met de wreef. Brągiel is nu in balbezit. Brągiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rychter onderschept slim de pass. Rychter met een sublieme pass. Stempel speelt de bal door. Brągiel is nu in balbezit. Brągiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia Ciechanów - WKS Mieczysławka 0:2

78e minuut.
Hampel geeft een hoge lob. Inworp. Turmiński met de inworp. Małkiewicz is nu in balbezit. Małkiewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia Ciechanów 51%, WKS Mieczysławka 49%.
Mazovia Ciechanów - WKS Mieczysławka 0:2