Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajdrusko FC LKS tęcza Zendek 1973!!
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 32.8
poor Schieten good
weak Passen poor
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Kværner passt de bal zonder na te denken. Jakopsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakopsoo probeert naar een medespeler te passen. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajdrusko FC - LKS tęcza Zendek 1973!! 0:1

4e minuut.
Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kværner onderschept slim de pass. Kværner passt de bal zonder na te denken. Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Borges is nu in balbezit. Wojciekiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Juzizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz onderschept slim de pass. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Kul geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakopsoo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buczek met een harde bal richting middenveld. Borges kopt de bal weg. Piesiak rent richting de bal. Piesiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Giatas verovert de bal door een tackle van achteren. Giatas geeft een hoge lob. Bohdanowicz is nu in balbezit. Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Þorgeirsson rent richting de bal. Þorgeirsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Klempa de bal onder controle te krijgen. Kværner is nu in balbezit. Kværner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajdrusko FC - LKS tęcza Zendek 1973!! 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajdrusko FC 60%, LKS tęcza Zendek 1973!! 40%.
Bajdrusko FC - LKS tęcza Zendek 1973!! 0:2

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wyłupski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Borges rent richting de bal. Borges geeft de bal voor. Daar is Burchacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyłupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyłupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajdrusko FC - LKS tęcza Zendek 1973!! 0:3

64e minuut.
Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohdanowicz is nu in balbezit. Bohdanowicz passt de bal zonder na te denken. Wyłupski rent richting de bal. Wyłupski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buczek trapt de bal weg. Kværner kopt de bal weg. Piesiak is nu in balbezit. Piesiak draait met de bal, schiet en ... Buczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buczek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lokusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohdanowicz met een sublieme pass. Piesiak is nu in balbezit. Piesiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lokusz geeft de bal voor. Adurowicz is nu in balbezit. Barczewski onderschept slim de pass. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Lokusz is nu in balbezit. Kværner verovert de bal door een tackle van achteren. Kværner probeert naar een medespeler te passen. Wyłupski rent richting de bal. Wyłupski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajdrusko FC 63%, LKS tęcza Zendek 1973!! 37%.
Bajdrusko FC - LKS tęcza Zendek 1973!! 0:3