Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łódzki Widzew GTS Lipka
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki met een sublieme pass. Szafor rent richting de bal. Łątka verovert de bal door een tackle van achteren. Łątka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

8e minuut.
Cabaj is nu in balbezit. Urbanek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zabielski. Zabielski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Wnukowski rent richting de bal. Wnukowski speelt de bal door. Cierkos rent richting de bal. Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zabielski speelt de bal door. Cierkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński rent richting de bal. Wieczyński is nu in balbezit. Wieczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Widzew - GTS Lipka 0:1

34e minuut.
Semenowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korpalski. Semenowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Semenowicz met een snel genomen vrije trap. Wieczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Babiak bokst de bal weg.

36e minuut.
Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj rent richting de bal. Basałaj met een sublieme pass. Urbanek rent richting de bal. Urbanek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzki Widzew 50%, GTS Lipka 50%.
Łódzki Widzew - GTS Lipka 0:1

51e minuut.
Cierkos onderschept slim de pass. Szafor onderschept slim de pass. Szafor passt de bal zonder na te denken. Wieczyński rent richting de bal. Wieczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kolasiński probeert de bal aan de voet te houden. Zabielski rent richting de bal. Zabielski geeft een lange en hoge pass. Wieczyński is nu in balbezit. Wieczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kolasiński rent richting de bal. Kolasiński draait met de bal, schiet en ... Wieczyński is nu in balbezit. Wieczyński haalt uit met een fantastische trap. Babiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Widzew - GTS Lipka 0:2

71e minuut.
Milewski kopt de bal weg. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana passt de bal met de wreef. Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Basałaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj met een sublieme pass. Klungelig pakt Szafor de bal. Basałaj rent richting de bal. Basałaj geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski geeft een lange en hoge pass. Korpalski kan de bal niet met de borst controleren. Semenowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenowicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzki Widzew 58%, GTS Lipka 42%.
Łódzki Widzew - GTS Lipka 0:2