Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0087
  • Stadion: ESSA Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1352
ESSA NeverWalkAlone
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Małysa probeert naar een medespeler te passen. Rygiel heeft problemen om de bal te vangen. Rygiel passt de bal in één keer door. Małysa is nu in balbezit. Małysa draait met de bal, schiet en ... Malanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Gurtowski met een snelle inworp. Małysa rent richting de bal. Luty schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luty krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Rygiel kopt de bal weg. Muraś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Małysa is nu in balbezit. Małysa draait met de bal, schiet en ... Malanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESSA - NeverWalkAlone 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESSA 41%, NeverWalkAlone 59%.
ESSA - NeverWalkAlone 1:0

61e minuut.
Klungelig pakt Pawelczyk de bal. Dolecki rent richting de bal. Pawelczyk begaat een overtreding. Pawelczyk krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Dolecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Dolecki met een snel genomen vrije trap. Bombielewicz kopt de bal weg. Kędziorski heeft problemen om de bal te vangen. Bożan is nu in balbezit. Bożan passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gurtowski passt de bal zonder na te denken. Dolecki rent richting de bal. Dolecki geeft de bal voor. Junosza rent richting de bal. Junosza schiet op doel. Rybus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Rygiel rent richting de bal. Dolecki rent richting de bal. Rygiel onderschept slim de pass. Trusiak is nu in balbezit. Trusiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Leśniczy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawelczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygiel geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ESSA - NeverWalkAlone 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESSA 48%, NeverWalkAlone 52%.
ESSA - NeverWalkAlone 2:0